Svet
74209 ogledov

Mislila sta, da imata popoln načrt, na eno podrobnost nista bila pozorna

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
Očitno na to podrobnost osumljenca uboja dveletne deklice nista pomislila.

S. J. in D. D. iz okolice Bora, ki sta osumljena uboja dveletne Danke Ilić, sta bila očitno prepričana, da imata popoln načrt za prikritje svojega zločina. Nista pa pomislila, da sta truplo skrila v službenem vozilu, ki ima vgrajen GPS.

Kot je znano, sta otroka po trku spravila v zadnji del avtomobila in - namesto da bi deklico odpeljala v najbližjo zdravstveno ustanovo ali poklicala reševalce in policijo - se domislili načrta, prikriti storjeno. Po policijski rekonstrukciji dogodka sta se odpeljala do smetišča na Starobanjski poti, kjer sta truplo deklice odvrgla.

Čeprav sta bila očitno prepričana, da sta se domislila popolnega zločina, pa se očitno nista zavedala, da imata v avtu GPS napravo, na podlagi katere je bilo enostavno ugotoviti, kje sta se gibala in koliko časa. 

Policija je na podlagi pregleda varnostnih kamer zaznala njuno vozilo, pregledala njegovo gibanje, ugotovila, kdo je bil v avtu usodnega dne in osumljenca povabila na zaslišanje in poligrafsko testiranje. Na tem testu sta oba padla. 

Ministrstvo za notranje zadeve je potrdilo, da so zaradi suma, da sta ubila Danko, pridržali dva 50-letnika iz Bora. Po navedbah ministrstva sta osumljenca priznala krivdo, trenutno pa še vedno poteka iskanje posmrtnih ostankov deklice.

Z višjega državnega tožilstva so popoldne sporočili, da so za osumljenca odredili pripor zaradi suma storitve hudega kaznivega dejanja uboja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • kapljač 21:02 05.april 2024.

    Čisto po četniško

  • Idioti 12:11 05.april 2024.

    Se gremo stavit , da je bil starejši pripadnik vojske , ki je harala po SFRJ ali pa po Kosovu ! Takim , navajenim na ogromno hujše stvari , je bila mala deklica mala malca !

  • Toma 10:53 05.april 2024.

    Je pa še ena možnost: malčico so ugrabili in da bi lažje pobegnili Interpolu so tema dvema mastno plačali za lažno priznanje. Trupla ni... Je na avtu videti poškodbe?