Svet
53518 ogledov

Srbski Blic: To je brat osumljenega za umor Danke povedal pred svojo smrtjo

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
V Srbiji še vedno iščejo truplo dveletne deklice Danke Ilić.

40-letni D. D., brat osumljenega za umor dveletne deklice Danke Ilić, ki je umrl v priporu na policijski postaji, je priznal, da se je bratu pomagal znebiti trupla deklice, poroča srbski Blic. Kot so izvedeli, je policiste včeraj vodil na več lokacij, kjer bi lahko našli truplo, a so povsod iskali zanam. Trupla še vedno niso odkrili.  

Kot je znano, osumljenemu pomoči pri zločinu je v zgodnjih jutranjih urah postalo slabo, kljub pravočasnemu odzivu policistov in zdravnikov Zdravstvenega doma v Boru, ki so ga poskušali oživljati, pa je ob 3.10 umrl. Zdravnik je potrdil naravno smrt, odrejena pa je bila obdukcija.

Kot še poročajo novinarji Blica, je več reševalcev vstopilo v hišo družine osumljenega umora deklice Danke v vasi Zlot pri Boru. Domnevajo, da je trenutno v hiši le mati osumljenca, saj so včeraj na policiji pridržali njegovega očeta in brata.

Nenadna smrt morilčevega brata bi lahko vplivala na preiskavo, saj je bil eden od treh ključnih ljudi, ki bi lahko pomagali policiji pri iskanju Dankinega trupla.

Policija je sicer iz hiše odnesla vrečke z dokazi, kot poroča Blic, je iz ene štrlel ročaj, podoben ročaju lopate ali sekire. Ta predmet so poslali na strokovni pregled, da bi ugotovili, ali je bil uporabljen pri kaznivem dejanju.

Danka Ilić Banjsko Polje deponija Svet Svet To se je zgodilo z osumljencem v primeru izginotja deklice Danke Danka Ilic Svet Oglasila se je Dankina babica Zaslišanje osumljencev umora Danke Ilić Srbija Svet Osumljeni priznal, kdo je pomagal skriti truplo deklice

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Idioti 13:02 08.april 2024.

    Storilcu in fotru so v PREISKOVALNEM ZAPORU povedali za smrt isto osumljenega brata ! Dokaz , da so po vsem svetu policjoti glih enako počeni. V preiskovalnem zaporu si zaradi tega , da preprečijo kontakt z zunanjim svetom in možno ...prikaži več medsebojno dogovarjanje preko tretjih oseb , No in sedaj lahko vsi štirje rečejo , da je umrli brat skril truplo in mirna Bosna !

  • Plavi-mil 10:37 08.april 2024.

    Kako hitro so se ga Srbi znebili, ne bo stroškov, posnemajo množičnega morilca putina, tam padajo ljudje čez balkon, v Srbiji pa "doživljajo" srčni infark 40 letniki.

  • Majazmaja 08:48 08.april 2024.

    Trupla ne najdejo, ker: 1. Morilec, ki je premikal truplo, se ne spomni, kje ga je odložil, ker je bil še vedno pijan in še pod stresom. 2. Truplo so razkosali in ne želijo, da ga najdejo. 3. Truplo sta ...prikaži več oskrunila. Kakorkoli ... Vem, da bodo Srbi v arestu poskrbeli za vse vpletene tako, kot si zaslužijo. Razen če jih bodo ločili od ostalih zapornikov, tako kot tistega učenca, ki je lani postrelil 10 ljudi.