Svet
22415 ogledov

To se je zgodilo z osumljencem v primeru izginotja deklice Danke

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
Danes se nadaljuje iskanje trupla dveletne deklice Danke.

Na policijski upravi v Boru na vzhodu Srbije je davi umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice Danke Ilić, za katerega je policija včraj odredila 48-urno pridržanje zaradi suma pomoči pri skrivanju dekličinega trupla, je sporočilo srbsko notranje ministrstvo.

Kot je danes sporočilo notranje ministrstvo, se je 40-letni brat enega od osumljencev za smrt deklice zgodaj davi začel slabo počutiti, kljub pravočasnemu posredovanju zdravniškega osebja pa je umrl. Mrliški oglednik je potrdil, da je umrl naravne smrti. Višje državno tožilstvo v Zaječarju je zanj odredilo obdukcijo, še poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Iskanje se nadaljuje

Iskanje trupla deklice se medtem nadaljuje. Po poročanju srbskih medijev se policija pri iskanju danes osredotoča na območje jame Lazareva Pećina blizu kraja Zlot, kjer živi eden od dveh osumljencev za umor deklice.

Tožilstvo je 50-letnima osumljencema iz Bora v soboto odredilo 30-dnevni pripor zaradi nevarnosti pobega, možnosti vplivanja na priče, uničenja ali odstranitve sledi storitve kaznivega dejanja ter zaradi vznemirjanja javnosti. Eden od njiju je med zaslišanjem, na katerega so ju privedli sinoči, kaznivo dejanje v celoti priznal, drugi pa je molčal.

Kot je eznano, včeraj so aretirali še dve osebi, osumljeni pomoči pri premiku trupla deklice z odlagališča odpadkov na za zdaj še neznano lokacijo na območju mesta Bor, ter zanju odredili 48-urni pripor. Eden od njiju je bil brat enega od osumljencev za umor, ki je davi umrl, drugi pa po neuradnih podatkih srbskih medijev njun oče.

Danka Ilic Svet Oglasila se je Dankina babica Zaslišanje osumljencev umora Danke Ilić Srbija Svet Osumljeni priznal, kdo je pomagal skriti truplo deklice

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.