Avto
449 ogledov

Zvezdnik Olimpije obljubil zvestobo CLA

Timi Max Elšnik in mercedes-benz CLA Mercedes-Benz
Kapetana ljubljanske Olimpije in slovenskega nogometnega reprezentanta Timija Maxa Elšnika boste na cestah opazili za volanom mercedes-benza CLA.

Zvezdnik Olimpije Timi Max Elšnik je postal ambasador znamke Mercedes-Benz v Sloveniji. "S tem sodelovanjem tako združujemo nenehno željo po napredku na igrišču s stalnim stremljenjem k inovacijam v avtomobilizmu," so ob podpisu sponzorstva zapisali pri podjetju Star Import, generalni zastopnik za osebna in lahka dostavna vozila Mercedes-Benz v Sloveniji.

Timi Max Elšnik in mercedes-benz CLA | Avtor: Mercedes-Benz Mercedes-Benz

Avtomobilski proizvajalci redno sodelujejo z nogometaši. "Pri izboru ambasadorjev upoštevamo smernice podjetja Mercedes-Benz AG ter iščemo posameznike, ki predstavljajo vrednote znamke Mercedes-Benz in živijo v skladu z njimi. Tem ustreza tudi Timi Max Elšnik, kapetan NK Olimpija in član izbrane vrste slovenske nogometne reprezentance, saj kot izjemno nadarjen in predan športnik predstavlja sinonim za trdo delo, vztrajnost in nenehen napredek," sporočajo iz podjetja.

Na cesti ga boste videvali v vozilu CLA coupé s sloganom »Osvaja prvo ligo«. "Ta zelo dobro opisuje tako Timija Maxa in njegove športne dosežke kot stilsko ikono, CLA coupé, ki je nastal pod vodstvom slovenskega mojstra dizajna Roberta Lešnika," menijo pri uvozniku.

Timi Max Elšnik in mercedes-benz CLA | Avtor: Mercedes-Benz Mercedes-Benz

"Zame osebno in za šport, ki ga ljubim, sta ključnega pomena izjemna predstava na igrišču in  nenehno iskanje najboljšega. Z znamko Mercedes-Benz delim strast do doseganja vrhunskih rezultatov in iskanja inovativnih rešitev, kar nas povezuje na več ravneh," je dejal Elšnik ob razkritju sodelovanja, Marjan Murn, direktor podjetja Star Import, pa dodal: "Timi Ma predstavlja najvišjo raven v slovenskem nogometu, kar se popolnoma ujema s prizadevanji znamke Mercedes-Benz za odličnost in izjemnost. S sodelovanjem tako povezujemo izjemne športne dosežke in moč inovacij najbolj napredne avtomobilske znamke na svetu."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.