Svet
35 ogledov

Crkljate se lahko za 50 evrov na uro

cudleuptome
1/3
Facebook
Kadar se Američani slabo počutijo, se gredo lahko za tolažbo crkljat s profesionalko. Samantha Hess ima v Portlandu v Oregonu podjetje za crkljanje. Ura z njo stane 50 evrov.

Opozarja, da ne gre za seksualno dotikanje. "Lahko se drživa za roke, sediva tesno skupaj, leživa in se žličkava, lahko sediš, jaz pa te nežno božam po rokah ali hrbtu, medtem ko ležim blizu tebe," seanso opisuje na svoji spletni strani. S plačljivim crkljanjem naj bi uporabnik dobil občutek, da ni sam in da je svet prijeten.

Za Fox 12 je povedala, da ji gre posel odlično in da prejme po deset tisoč elektronskih sporočil na teden. Crkljanje pa poleg nje ponujajo še tri zaposlene. 

Objemanje se snema, golota je prepovedana

Seanse se za zagotavljanje varnosti stranke in ponudnice snemajo, golota je prepovedana. V primeru "naravnega odziva“, kot med vprašanji in odgovori na svoji spletni strani imenuje erekcijo, pa "bova zamenjala položaj, da to ne postalo središče seanse."

Samantha pa od zadovoljnih strank presenetljivo ne sprejema napitnine, če so zelo zadovoljni, jim svetuje, naj se naročijo še za eno uro crkljanja. Minuta stane en dolar, lahko pa se naročite za najmanj 15 minut in največ pet ur. 

Je to res industrija prihodnosti?

In kaj pravijo njene zadovoljne stranke, ki jih navaja na spletni strani?

  • "Po srečanju s Samantho Hess se počutim bistveno bolje. Najino crkljanje mi je razkrilo, kaj sem pogrešal. Komaj čakam na naslednji obisk," je napisal Steve iz Vancouverja. 

“Prišel je čas za profesionalno crkljanje. Vsi si želimo fizičnega dotika in njene storitve gha zagotavljajo na iskren in varen način,“ je prepričan Mateo iz Portlanda. 

  • "Najprej se mi je koncept profesionalnega crkljanja zdel nenavaden, potem pa sem ugotovil, da vsi, ki jih poznam, iščejo pozornost in ljubezen, to je osnovna potreba. Samantha Hess je pred svojim časom, razvija industrijo, ki bo olajšala osamljenost, pomagala pri depresiji in izboljšala samozavest," meni Robert iz Vancouverja. 

"Imam zelo osamljeno življenje, zato zelo cenim to storitev. V Samanthinem objemu sem se počutil, kot da sem najpomembenjši človek na svetu," pa je dejal Stephen iz Portlanda.

Komentarjev 5
  • Žurnalček 07:41 22.december 2014.

    Odvistno kje in kako te crklja . Pa ni niti drago . Minuta $ , to je še cnej k pr Ukrajinkah !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:16 21.december 2014.

    nevem kok je kej pristno tole plačano profesionalno crkljanje. se mi zdi da se še zmer ne more primerjat z čustveno navezanim crkljanjem.

  • BorutK 14:45 21.december 2014.

    Maš idejo, starim baba p**de začni čohat pa boš mel dnara k fuka.