Magazin
301 ogledov

Bila je prava umetnica slačenja!

Striptiz ob bazenu Žurnal24 main
"Zdaj te imam pa dovolj!" je zavpila Bojana in skočila name.

Prenosnik mi je vzela z naročja, ga vrgla po postelji in me ukleščila med sebe in posteljo. "Ves dan si na trapastem notebooku!" se je jezila. "Kaj pa jaz? In moje potrebe?" Bojana je nadvse lepa kadar se huduje. Preveč je simpatična, da bi lahko s svojim angelskim obrazom pri človeku povzročila kakšne negativne občutke. Tega se je dobro zavedala zato ji je kmalu potegnilo na smeh. "Takole pomanjkljivo oblečena si upaš skočiti name?" Oblečena je bila v spodnjice in oprijeto majico. Ravno izpod prhe in očitno precej nabrita. V stanovanju imava pozimi lepo toplo zato pretirane potrebe po oblačenju nimava niti kadar je zunaj pod ničlo. Skušal sem se dvigniti na komolce, a se je z dlanmi naslonila na moj prsni koš in me potisnila nazaj na posteljo. "Konec je s tabo!" se je smejala in mi pričela odpenjati hlače. Pustila jih je razpete in se sklonila k meni. Vzela si je poljub, nato še enega in še enega. S svetlimi lasmi, oblikovanimi nekje med gobico in pažem, je spominjala na Saško Lendero, zaradi česar sem ji večkrat rekel "Saška"!. V takšnih primerih je imela to rada, sicer pa je bila kar malce huda name zaradi primerjave. Roke so mi odšle po njenem hrbtu, jo stiskale k meni, prsti pa so se naposled pohotno oprijeli njene športno oblikovane  zadnjice. Hja, treningi odbojke ji koristijo na več področjih, sam pa se še najbolj navdušujem nad njeno lepo izoblikovano ritko.

Spomnil sem se, da nisem shranil dela, ki sem ga opravljal na računalniku. Pomislil sem ali je vredno tvegati, da mi zaloputne z vrati pred nosom zaradi ene tipkane strani. Eh, bom že spisal še enkrat, če bo zmanjkalo baterije. Raje sem se prepustil njeni igrivosti in užival v njenem posebnem božanju mojega ponosa. Z mednožje se je spretno drgnila obenj in ga spravljala pokonci. "Ljubica, če boš takole nadaljevala bo kar sam prilezel iz hlač," sem se pošalil. "Takšen je tudi moj načrt," je rekla in pomežiknila. S pogledom je preverila ali ni nemara že zunaj, potem pa nadaljevala s plesom v mojem naročju. Niti za trenutek nisem izpustil njene zadnjice, ki je tako lepo je sedla v moje dlani. Čutil sem kako mi z mednožjem slači hlače nakar si je malce pomagala še z rokami in v nekaj potezah je bil moj korenjak zunaj.

Bojana je prava umetnica slačenja. Zdaj se je drgnila direktno ob mojega junaka, me zalizovala in tiho stokala ob vsakem gibu. Še sam sem pričel vleči spodnjice z nje in jih z nekaj težavami slekel, ter odložil na konec postelje. Še preden sem se z rokami vrnil nazaj na tisto seksi ritko, sem na svojem junaku začutil njeno pohotno, vročo mucko.  Pošteno vlažna se je zapeljala po celotnem udu navzdol in potem nazaj gor, ter počakala pravi trenutek, da ga je ujela vase. S prsti se mi je zakopala v lase in se mi prisesala na usta. Potem je čisto počasi sedla name, se tresla od vzburjenja in vsake toliko zapeljivo zaječala.  Prav ničesar mi ni bilo potrebno početi. To sem vedel četudi mi ne bi ničesar rekla. "Lezi in uživaj dragi," je rekla, ko se je dvignila nadme. Roke je uprla v moj prsni koš in se pričela zapeljivo nabijati na mojega korenjaka. Bil sem globoko v njej, nadvse užival v tesni vagini, ki je stiskala v sebi moj ud in opazoval njene zasanjane, lepe oči. Videti je bila kot zadrogirana in se verjetno tako tudi počutila, ko se je podajala na pot tako pogrešanega orgazma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.