Magazin > VIP
21 ogledov

Dekle Micka Jaggerja umrlo

Jagger in Scott EPA
Modno oblikovalko L'Wren Scott so našli mrtvo v newyorškem stanovanju.

l'wren scott | Avtor: Profimedias Profimedias
49-letno Scottovo, ki je javnosti znana tudi kot dekle legendarnega frontmana skupine The Rolling Stones Micka Jaggerja, je v stanovanju našla njena asistentka. Ta je od pokojne pred tem dobila sporočilo, naj pride v njeno stanovanje.

Policija primer obravnava kot samomor, čeprav mora mrliški oglednik vzrok smrti še ugotoviti. Oblikovalka se je z ruto obesila na kljuko vrat, našli pa niso nobenega poslovilnega pisma.

V šoku

Predstavnik Micka Jaggerja je dejal, da je pevec "povsem šokiran in obupan". Skupina je trenutno na turneji v Avstraliji, s Scottovo pa sta bila v zvezi skoraj 13 let.

Scottova je svojo strmo kariero začela v Parizu, in sicer kot manekenka za Chanel in Thierry Mugler. V 90. letih se je preselila v Kalifornijo in začela delati kot stilistka. Leta 2006 je lansirala svojo blagovno znamko. Njene obleke so na podelitvah oskarjev med drugim nosile Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie in Nicole Kidman. Med njene stranke so sicer spadale tudi Reese Witherspoon, Christina Hendricks, Sandra Bullock in Michelle Obama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.