Magazin > VIP
142 ogledov

Jutri bo znano, kaj je z njenim zakonom

Natalija Verboten Mediaspeed.net
Natalija Verboten je na Facebooku sprožila govorice, da v njenem zakonu morda ni vse v najlepšem redu. Gre le za reklamo ali se dejansko ločuje?

"Prihaja spet večer in hladne so noči, a nikogar ni, da solze posuši... žalost ne pusti, da pozabila bi... vsak dan je izgubljen, ker tebe ni v njem, da stisneš me v objem," s tem in podobnimi verzi Natalija Verboten zadnje dni polni svojo Facebook stran in sproža govorice, da v njenem zakonu ni vse v najlepšem redu. Po poročanju revije Nova, naj bi bila Natalija na nedavnem fotografiranju v wellness centru zelo tiha in zamišljena, kar za sicer vedno nasmejano pevko ni običajno.

Lepo pevko smo poklicali, da bi preverili govorice, vendar se je na njen telefon, kot ponavadi, oglasil mož Dejan, ki zadeve ni želel komentirati: "Komentarjev ne dajem, vse bo jasno jutri, ko bomo objavili sporočilo za medije."

Kot je znano, Natalija ob izidu novih skladb rada podraži s takšnimi in drugačnimi govoricami, ki se nanašajo na pesem, zato verjetno tudi za tem stoji nova uspešnica in ne še en propadli estradniški zakon.

Komentarjev 2
  • Andrej Kovačič 18:32 04.marec 2013.

    in koga sploh briga njen zakon?

  • McClain 17:27 04.marec 2013.

    tale moz bi tud motal orng h kirurgu, mi vsi pa k psihiatru, da take abotne clanke sploh kliknemo.