Magazin > VIP
402 ogledov

Ksenija Kranjec zapustila šov Parovi

Ksenija Kranjec Facebook
Slovenska tekmovalka Ksenija Kranjec se je odločila, da ima dovolj in je zapustila vilo v Beogradu, kjer snemajo resničnostni šov Parovi.

Ksenija Kranjec je na svojem Facebook profilu objavila, da je zapustila vilo srbskega resničnostnega šova Parovi. Poskusili smo srečo in jo poklicali ter jo ujeli na poti domov. "Psihično bi lahko še zdržala, a sem pogrešala svoje življenje v Sloveniji in svoje delo,“ je za Žurnal24 povedala 26-letnica. Dodala je, da so ji prišepnili, da je veljala za favoritko. "Največji problem je v tem, ker nismo vedeli, kdaj bo šova konec. Če bi vsaj povedali, da bo recimo konec junija ...“ Povedala je tudi, da je podpisala, da bo za prostovoljni izstop plačala kazen. Ta znaša 20 tisoč evrov.

Ksenija je še dodala, da ji je žal, da sta se Mirelo Lapanović zgrešili. Kako se bo v šovu počutila zmagovalka slovenskega Big Brotherja, pa bomo lahko videli v naslednjih tednih, saj se bo tekmovalcem v vili pridružila čez nekaj dni. Mireli so producenti sicer zagotovili, da ji bodo nudili nekatere stvari, ki jih želi, a če bo temu res tako, bomo videli. Ksenijina mama je bila med hčerkinim bivanjem v vili namreč v velikih skrbeh, saj se ji je zdelo, da je 26-letnica pod hudim psihičnim pritiskom, poleg tega pa je bila vpletena tudi v pretep, zaradi česar je morala na zdravniški pregled.

Komentarjev 2
  • Igorgeus 11:48 24.marec 2017.

    Zakaj si gre nekdo naredit zobe, ki se jim iz aviona vidi, da so umetni? A ni fora v tem, da zgledajo čim bolj naravni?

  • pesnik51 10:56 24.marec 2017.

    kaj je pa to bitje zamleto... prijatelju je pokazala narobe zobe, ki jih je hotela imeti v Photoshopu .. al je pa on zajebal in ji je naredil konjske zobe .. .sam, da še zarezgeta ..