Svet
548 ogledov

Lastnik Pink TV na policiji

Televizija Pink Si bo v Sloveniji štartala 30. septembra, Željko Mitrović pa nap Žurnal24 main
Srbski tajkun in lastnik Pink TV, Željko Mitrović, se je znašel v središču poročanja srbskih medijev. V povezavi s smrtjo 31-dekleta naj bi ga zaslišala policija.

V Beogradu duhove buri smrt 31-letne Ivane Bakić Bodrožić, ki so jo pred desetimi dnevi mrtvo našli v sobi beograjskega hotela Hyatt. Kot je pokazala policijska preiskava, je ženska umrla v sobi, ki jo je najela družba Pink Internacional v lasti srbskega tajkuna Željka Mitrovića.

Kot pišejo srbski mediji, je 31-letnica v sobi prebivala z vednostjo Željka Mitrovića, v času njene smrti je bil tudi sam v hotelu Hyatt, udeleževal se je neke proslave. Glede na posnetke varnostnih kamer v sobo, kjer so pozneje našli truplo mlade ženske, Mitrović ni vstopil.

Mitrović naj bi se policiji sicer javil sam, povedal jim je, da je bil s pokojnico sedem let v tesnih odnosih, saj je bila zaposlena v njegovi družbi. Tajkun ne verjame, da je ženska umrla zaradi prevelikega odmerka droge.
 
Smrt Ivane Bakić Bodrožić, ki se je ukvarjala z manekenstvom, še po nekaj dneh vztraja na naslovnicah srbskih medijev, ki ugubajo, da ženska, ki se je družila s številnimi vidnejšimi osebi iz beograjske družbe, ni ubila, pač pa da je bila umorjena.

Izgubil boj za jahto

Mitrovićevo ime se je v medijih nazadnje pojavljajo v zvezi s sporom, ki ga je imel s Hrvaško. Tamkajšnja carinska uprava mu je že leta 2010 zaplenila jahto; od njega so zahtevali, da plača okrog dva milijona carine in taks. Ker tega ni storil, je jahta končala na javni dražbi. Mitrović je zaradi tega vložil sodni postopek zoper dubrovniško carinarnico, ki pa ga je v začetku meseca izgubil.

Komentarjev 1
  • depresija 21:01 22.december 2014.

    Pa dejte se že zresnt, no! A na tem portalu kdo kej lektorira oziroma kdaj kašn člank kak, vsaj na pol pismen, urednik prebere, preden ga objavte? Sami 'uradi sam' novinarčki..