Magazin
78 ogledov

1. Dan hišnih ljubljenčkov

Anja Bohinc Rupret, soustanoviteljica društva Animal Angels. (Foto: osebni arhiv Žurnal24 main
Nasveti, informacije, degustacija, žur. Jutri ste vabljeni vsi, tisti na dveh in tisti na štirih nogah.

"Pohvala s hrano je predvsem učinkovita na začetku učenja, ko za to potrebujete njegovo pozornost. Kasneje lahko preraste v razvado in ignoranco, če hrana v pohvalo ni vključena," opozarja Anja Bohinc Rupret, soustanoviteljica društva Animal Angels. To je le eden od nasvetov, ki jih bo to nedeljo z vami delilo društvo, ki oganizira 1. Dan hišnih ljubljenčkov. Dogodek bo potekal v parku Tivoli v Ljubljani od 10. do 19. ure.

Na dogodku bodo s popusti za kastracijo in sterilizacijo živali pomagali tistim, ki jim je to prevelik strošek.

Za vsakega nekaj
Na vprašanja v zvezi z problematičnim vedenjem oziroma zdravstvenim stanjem bodo odgovarjali tudi šepetalci psov in veterinar, ki bo opravljal tudi brezplačne zdravstvene preglede. Tistim, ki kastracija ali sterilizacija za vašega kosmatinca predstavlja prevelik strošek, pa bodo podelili tudi kupone s popusti. Vaši kosmati prijatelji bodo med drugim lahko degustirali tudi v pravi pasji restavraciji, na meniju so tudi dobrote z jastogom in škampi. Oči si boste lahko napasli na agility pasjem showu, potekala bo tudi modna revija slavnih s kužki (med drugim Sandra Adam, Marinka Savšek, Tina Gaber, Katarina Jurkovič, Taiji Tokuhisa, Sašo Papp).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.