Magazin > Bizarno
5823 ogledov

Na forumu vprašala za mnenje o imenu za otroka, kar je slišala, ji ni bilo všeč ...

Otrok, dojenček, spanje, soba, postelja Profimedia
Tako so komentatorji pokomentirali njen izbor.

Na priljubljenem forumu Starševski čvek smo naleteli na zapis bodoče mamice, ki je po odzivu tašče podvomila v ime, ki sta ga z možem izbrala za še nerojeno hčerko. 

"V novembru imam rok. Kolikor kaže, bo gotovo punčka. Že dolgo nazaj, sem se odločila za ime Irina. Oče otroka je rekel, da nima nič proti. Moja mami je navdušena. Njegova mama pa pravi, da je ime grdo in naj izberemo kaj drugega. Tudi nekatere moje prijateljice so rekle, da bi bilo kakšno drugo ime boljše. O tem imenu sanjam že zelo dolgo. Moja druga izbira bi bila morda Alina, Nataliya ali pa Aleksandra, vendar nobeno mi ni tako zelo lepo kakor Irina. Kaj naj storim? Če ima kdo se kašsne predloge za imena za punčko, bi prosila, da jih napišete," je zapisala na forumu.

Pod njenim zapisom se je nabralo ogromno komentarjem, med drugim tudi ta: "Res je grdo ime. Zveniš mi kot neka (pre)mlada single mom."

A ta še ni bil najhujši ... Kaj vse je morala bodoča mamica o svojem izboru poslušati, izveste TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.