Magazin > Bizarno
2484 ogledov

Naš znani mladi zdravnik priznal, da bi več zaslužil kot spletni vplivnež

David Zupančič Youtube/prtscr
Zdravnik s 35 tisoč sledilci.

Zdravnik, pisatelj in spletni vplivnež David Zupančič je mladi zdravnik, ki ima na Instagramu več kot 35 tisoč sledilcev. David je tisti zdravnik, ki je v Sloveniji zdravil prvega potrjenega covid bolnika in o tem obdobju ter tempu mladega zdravnika napisal tudi knjigo Življenje v sivi coni, ki je takoj postala knjižna uspešnica. 

David na svojem profilu govori o medicinskih temah, o tehnikah sproščanja in čuječnosti, odličen pa je tudi v ustvarjanju hudomušnih posnetkov in citatov. V spletnem intervjuju z Vesno Milek Rdeče in črno je nedavno med drugim spregovoril o situaciji mladih zdravnikov in odkrito povedal, da če bi pustil zdravniško službo v javnem sektorju, bi kot spletni vplivnež zaslužil več. Povedal je še, da veliko marketinških ponudb zavrne, več kot sprejme, in da sprejema le sodelovanja s podjetji in produkti, ki jim zaupa in za katerimi stojijo študije. 

Komentarjev 6
  • Lijana Gunc 11:57 17.marec 2023.

    Počasi dosegamo dno, nizkotnih in primitivnih komentarjev je vsak dan več...Dr David Zupančič je ena najbolj toplih, prijaznih in predvsem pametnih oseb, zdravnikov...

  • tlacan 08:46 17.marec 2023.

    Tudi gasilec bi krepko več zaslužil kot vplivnež. Za razliko od njega: gasilec ne more v prostem času delati pri koncesionarju ali "obdelovati" samoplačnike. Enako je s policajem, carinikom, vojakom. Fides je že poskrbel za svoje, ker oni lahko stavkajo ...prikaži več - gasilcem pa je z zakonom prepovedano stavkati. Torej delajo tudi, če so nezadovoljni. Da lahko svoje delo dobro opravljajo se ob delu nenehno usposabljajo od zaposlitve do upokojitve.

  • BenX 08:44 17.marec 2023.

    A to je ta idiot, ki je pisal kako cepiva ščitijo 92% in podobno?? Z drugim odmerkom pa za kar 100%?! In potem je "zaslovel", ker je na račun dvomljivcev in dejansko PAMETNIH (ne nujno šolanih) ljudi zbijal šale? Vau... ...prikaži več Še strinjam, naj kar gre med vplivneže, bo delal maj škode. Gamad... Samo tam nebo covid dodatkov.

Sorodne novice