Magazin > Bizarno
18192 ogledov

V enem letu imela kar 300 spolnih partnerjev, pri enem pa se je zataknilo

annie knight Instagram
V enem dnevu celo pet različnih!

Annie Knight (26) iz Avstralije je prišla v središče medijske pozornosti, potem ko je nedavno povedala, da je v samo enem letu spala s 300 ljudmi. Nekaj ​​časa je živela na tej slavi, pred kratkim pa je doživela hladen tuš. Pravi, da je moški, s katerim se je redno videvala, ni več kontaktiral, ko je prebral vse trače v medijih. "Verjetno ni vedel, da jih imam več in da ni edini," je komentirala.

Čeprav pravi, da je bila vedno zelo iskrena glede svojih spolnih preferenc in intimnosti, o tem podrobno ne govori, razen če jo kdo vpraša. "Mislim, da je videl članke o meni in se prestrašil ter rekel: 'Nočem biti s tem dekletom', kar je nekako neumno. Najbrž ni vedel, da imam rotacijo in da je on eden mojih rednih spolnih partnerjev. Bil je kar v redu fant. Imela sem boljše mnenje o njem, ampak če me bo obsojal, potem se lahko zaj*** ... Dobesedno, ker me noče," je povedala svojim Instagram sledilcem.

Annie spi tako z moškimi kot z ženskami, razkrila pa je tudi, da je imela nekoč v enem dnevu kar pet različnih spolnih partnerjev. Komentatorji na družbenih omrežjih ji ne prizanašajo: 

"Kmalu boš stara 40 let, osamljena in žalostna, se boš spraševala, zakaj so se stvari spremenile. Šele takrat boš spoznala, da je bil skupaj s številnimi drugimi predober za to, kar počneš."

"Vsa čast temu tipu za samospoštovanje."

"Kdo pove fantu, da spi z več kot enim? To je neumno."

Komentarjev 5
  • Ender3 14:49 05.november 2023.

    Promiskuiteta ni samo žensk posebnost je tudi, modus operandi prikletnih trolov, ki si iz perverznega užitka menjavajo uporabniška imena..No, vsaj pri prenosljivih spolnih boleznih so na varnem če jim že maloumje povzroča škodo..

  • jurij2 09:34 05.november 2023.

    Ce ima zenska vec sex partnerjev je kurba.ce ima moski vec sex prijateljic je pa veliki frajer in maco.zdaj samo se manjka da jo bodo tozili da jih je spolno zlorabila.he he

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:46 05.november 2023.

    Lepo hvalite cigane,komentiranje pa ni dovoljeno,ker vi tega ne dovolite,zakaj?