Magazin > Bizarno
318 ogledov

Vsak dan doživi 100 orgazmov

Dale Decker Youtube
Američan Dale Decker trpi za sindromom, zaradi katerega dnevno doživi vsaj 100 orgazmov. A kaj, ko v tem ne more uživati.

Dale Decker je pred dvema letoma utrpel poškodbo hrbtenice. Padel je s stola, pri čemer je prišlo do zdrsa medvretenčne ploščice. A to ni bilo vse. Zaradi poškodbe trpi za sindromom neprestane spolne vzburjenosti. Že med prevozom v bolnišnico je doživel pet orgazmov, ki so jim sledili še številni drugi. Na dan jih našteje tudi sto, a v nobenem ne uživa. 

"Stal sem v vrsti v trgovini in ko sem prišel na čelo vrste, sem padel na kolena in doživel orgazem," je dejal Decker. "Ko je bilo konec, me je 150 ljudi gledalo z gnusom v očeh."

Decker je tako obsojen na življenje med štirimi stenami svojega doma, saj se le tako lahko izogne doživljanju orgazmov v javnosti. Marsikdo bi mogoče mislil, da se pritožuje za prazen nič, a tem Decker v premislek ponuja naslednji primer. "Predstavljate si, da ste na očetovem pogrebu, stojite poleg krste in doživite devet orgazmov. Nič prijetnega ni na tem. Nagnusno je." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.