Magazin
27 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foteljček Anemone. Oblikovanje: Giancarlo Zema.
1/25
Žurnal24 main
Navdih za notranje oblikovalce je lahko pravzaprav karkoli. Kozarec vode navdihuje radio, korale stol, cvetje luči ... Ne spreglejte galerije desetih malce drugačnih oblikovalskih zamisli.

Stol Contour ni videti ravno udoben, je pa drugačen – za delčke, iz katerih je sestavljen, je njegov oblikovalec navdih dobil pri koralah. Stolčki Flot so lahko tudi tabureji, veliko bolj udoben in pravljičen pa je foteljček Anemone, ki ga očitno navdihuje anemona. In še k zadnjim med tokratno četverico za sedenje. Pisarniški stol Aeron je plod sodelovanja med "botaničnim umetnikom" in oblikovalcem pohištva, kar dokazuje "zelena trata", v katero je oblečen Aeron.

Radio v kozarcu
"Kozarec poln radia" – to je radijski sprejemnik radi_O, za zdaj še koncept, ki si obliko sposoja pri kozarcu z vodo. Grelnik vode Plug Cup se vklopi kar naravnost v električno vtičnico in ker pokrov tesni tako dobro, ni strahu, da bi voda prišla v stik z vtičnico. "Modularni sistem lučk" Blossom Light sestavljajo štiri lučke, vse skupaj pa se lahko upogiba, obrača ... Stenska ura CuTime je malo drugačna zaradi "žagice" na robu, knjižna polica Nautilus pa zaradi oblike, ki ponuja skrit kotiček za branje. Za konec pa še stvar za vse, ki navdušeno reciklirate ali se vsaj trudite. Biorazgradljivi koši za smeti za enkratno uporabo lahko zamenjajo plastične vrečke za smeti, zloženi eden v drugega pa spomnijo na papirnate modelčke za mafine. Deset zanimivih tega tedna poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.