Magazin > Film & Glasba & TV
15204 ogledov

Galunič le dobil svoj termin, presenečenje tudi voditeljica!

Mario Galunič Profimedias
Vrača se na TV zaslone ...

Dobri poznavalci televizijskega občinstva pri nas so že večkrat povedali, da bi nacionalna televizija komercialnim lahko konkurirala z izkušenim voditeljskim mačkom, kot je Mario Galunič. Očitno se je vodstvo TV Slovenija le vdalo in gledalcem na ekrane vrnilo Galuniča, ki bo vodil enega najbolj popularnih glasbenih festivalov, Slovenska popevka.

O tem, da Galunič po prenehanju funkcije odgovornega urednika razvedrilnega programa na TV Slovenija ostaja kot urednik oddaj, smo že pisali, očitno pa zadnje ni rekel tudi kar se tiče voditeljskih vlog. Septembra nas bo v družbi Nuške Drašček popeljal skozi večer novih slovenskih popevk. 

Mario Galunič Magazin So Galuniča odrezali? Zato letos ni vodil MMS!

Presenečenje pa je tudi Nuška, ki se bo tokrat prvič preizkusila v voditeljski vlogi. "Kot strela iz jasnega me je zadelo Marievo povabilo, da bi na letošnji Popevki stala drug ob drugem. Neizmerno spoštujem televizijske voditeljice in voditelje in se zavedam, da nam, gledalcem, njihovo delo izgleda preprosto, ki pa seveda ni. Nobena skrivnost ni, da se vedno rada lotim česa novega, zato sem vabilo s hvaležnostjo (in z začetki treme!) sprejela, seveda z zavedanjem, da mi bo na nek način lažje ravno zaradi Marieve izkušenosti. Prosila sem ga tudi, naj bo kar 'strog' z menoj – jasno je, da nisem voditeljica, pa vendar si želim svoje delo opraviti kar najbolje, s pravo mero 'Nuške,'" se je pošalila glasbenica.

Nuška Drašček | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 3
  • Avatar olor
    olor 15:06 29.avgust 2018.

    Mario? Na bruhanje mi gre ta dec, antipatičen do skrajnosti.

  • Avatar Leon
    Leon 14:47 29.avgust 2018.

    galunič ???? kdo še njega gleda ? popolnoma enaka zgodba kot miša molk, mojca mavec ,andrej stare in ostale mumije ,ki kreirajo na partijski rtvs ..........niso vredni velike začetnice .

  • izRODEk 12:52 29.avgust 2018.

    SDS - bunko so nastavili za voditeljico, čeprav gre večini na bruhanje, ko jo vidi.... čisto se jim je zjanšalo.

Sorodne novice