Magazin > Horoskop in Numerologija
13735 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. decembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Vsi bodo nad vami navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in znali svetovati na pravi način.

Če vam ljubezensko področje pospešuje utrip je čas, da naredite kakšen korak v tej smeri. Tuhtali boste o sebi, o svojem pomenu ter sreči, ki je prisotna znotraj vas in vam podarja veličino. Iskrenost stopa na prvo mesto, zato se ne bojte biti neposredni na vseh področjih. (Vir: Horoskop.si

OVEN
Prijazne misli in besede vas bodo prepričale, da je z nekom vredno nadaljevati odnos. Spomnili se boste na vse tiste, ki so vam v zadnjem času pomagali ali vas usmerjali.

BIK
Postavite se čim prej na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Pred vami je čas dokazovanja, zato se boste v domačem okolju trudili storiti čim več.

DVOJČKA
Nekdo vas bo opozoril, kako zelo ste se spremenili tako na čustvenem kot na osebnostnem področju. Prav je, da se zavedate kako na vas gledajo drugi, vendar ostanite kljub temu zvesti sebi.

RAK
Čas je, da naredite nekaj zase. Odločili se boste negovati svojega notranjega otroka, ki bo hrepenel po razigranih korakih. Samski, podajte se med ljudi, saj vas čaka nekaj strastnega.

LEV
Če si želite korenitih sprememb, se povežite s tistimi posamezniki, ki vam lahko ponudijo več. Seveda pa boste morali odločilne korake narediti sami, kar vam bo uspelo.

DEVICA
Skušajte v domačem okolju, kjer bo imel nekdo zelo slab dan ostati kljub vsemu bolj prilagodljivi. Lažje vam bo, ko boste nad vsem skupaj zamahnili z roko in skušali nadaljevati neobremenjeno.

TEHTNICA
Končno se boste premaknili v bolj spontano delovanje in si na področju čustev dovolili več strasti. Všeč boste še posebej tistim, ki iščejo resnico ter popolnoma iskren pristop.

ŠKORPIJON
Kar ste zamočili, bo potrebno čim prej popraviti, zato se ne skrivajte za hinavskim nasmeškom, saj vas bodo razkrinkali drugi. S poštenimi nameni se boste borili do konca.

STRELEC
Tisti, ki ste na področju odnosov v težavnih situacijah boste spoznali, da je meja med ljubeznijo in sovraštvom zelo tanka. Ne boste se znali priklopiti na optimizem, kot vam običajno uspeva.

KOZOROG
Zaradi lune v raku se boste znašli tik pred tem, da se z nekom sporečete. Vdihnite in razmislite, nato namesto napada presenetite z diplomatsko mislijo, ki bo marsikoga navdušila.

VODNAR
Vezani vodnarji, čas je da razčistite s svojimi čustvi in rešite zamere, ki jih imate. Samski se boste skušali nekomu približati, vendar ne boste dovolj pogumni za akcijo.

RIBI
Čeprav boste do nekoga zadržani, bo na koncu zmagala iskrenost. Povedali boste kar mislite, brez da bi v naprej predvidevali, kaj si bo druga oseba mislila o vsem skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.