Magazin > Horoskop in Numerologija
7235 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. decembra 2022

Sneg Profimedia
Ljubezenske vibracije bodo izredno naklonjene, s sabo bodo nosile posebno sporočilo.

Ne zapletajte se na področju kariere v histerične dvoboje, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili prednost. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega razmišljanja ter svetovanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi lune v devici se bodo misli ves čas vrtele okoli različnih ciljev, vendar morate najprej, preden se obvežete preveriti materialne zmogljivosti. Pozanimajte se, kaj lahko izboljšate.

BIK 
Ne čudite se, če boste spoznali, da so na področju kariere okoli vas ves čas nemogoči pritiski. Nekaj, kar je delovalo skoraj samoumevno, bo od vas zahtevalo korenite spremembe. 

DVOJČKA 
Nikar se ne primerjate s tistimi, ki so drugače usmerjeni, saj vsak bije svojo bitko. Poglobite se raje vase in nadaljujte s svojim unikatnim slogom. Zelo dobro boste sprejeti.

RAK 
Previdni bodite na skrite napake glede finančnih zadev in zavarovalnih polic, saj luna v devici spodbuja kritičnost in natančnost. Ne bojte se priti vsem stvarem do dna. 

LEV 
Čeprav je pred vami uspešen dan, se zaradi lune v devici na osebnem področju nikakor ne boste mogli sprostiti. Pričakujete lahko tudi manjše nesporazume in nerešene situacije.

DEVICA 
Kljub luni v vašem znamenju za večje podvige ne boste zbrali dovolj moči, nič ni narobe če malce počivate. Področje ljubezni bo bolj zabavno ter spontano, tako za vezane, kot tudi za samske.

TEHTNICA 
Ob dobri novici ki prihaja boste polni vznemirjenja. Zagrabili boste za tisto, kar vas bo v trenutku navdihnilo, vendar je smotrno, da preverite tudi celotno ozadje situacije.

ŠKORPIJON 
Ostanite na področju kariere potrpežljivi, dokler se zoprni sodelavci ne bodo naveličali drzati v vas. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko nadzirali, vendar vpliva ne boste imeli.

STRELEC 
Prijetni dogodki prebujajo vaše skrite želje. Ne bodite trmasti, odprite se za novosti, še posebej na področju ljubezni, kjer je zadnje obdobje vse skupaj preveč monotono.

KOZOROG 
Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pred večjimi nakupi trikrat premislite. Boljše počutje prihaja na področju ljubezni, kjer boste odprti, nasmejani in predvsem strastni.

VODNAR 
Znašli se boste v zahtevni situaciji. Razmeroma hitro boste kljub luni v devici premagali svoj strah in splošno napetost, ki prebuja kritično naravnanost. Naj vas govorice ne obremenijo.

RIBI 
Deležni boste sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega bo, da boste znali biti velikodušni in polni razumevanja. Po končanem delu vsekakor sledi pohvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.