Magazin > Lepota & telo
48 ogledov

Kako do seksi postave Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Juan Rico/Fame Pictures
Igralka Jennifer Aniston, ki je bila lani razglašena za najbolj seksi žensko vseh časov, je razkrila, kako ji pri 43 letih uspe ohranjati tako zapeljivo postavo.

"Telovadim skoraj vsak dan, vsaj petkrat do šestkrat na teden," priznava Jennifer. "Vsakič se najprej lotim kardio vadbe: kombiniram spinning, tek in vadbo na eliptičnem kolesu. Enkrat na teden vadim pilates, poleg tega pa še jogo. Rada imam različne vadbe, da mi ne postane dolgčas."

Takšnega tedenskega reda se zvezdnica drži vedno, tudi kadar je na poti. Vedno poskrbi, da ima v hotelski sobi primerne naprave za vadbo. "Kadar grem v hotel, s seboj vedno vzamem 3,5-kilogramske uteži. Vedno je dobro delati vaje za roke, kadar gledaš televizijo ali se pogovarjaš po telefonu. Pred spanjem se vedno dobro raztegnem, včasih naredim še nekaj počepov," je pojasnila igralka, ki ob vsem tem dobro pazi tudi na prehrano. "Najpogosteje jem lososa ali kakšne druge ribe, kvinojo, lečo in zeleno zelenjavo. Čeprav velja pravilo, da se moramo izogibati ocvrte hrane, se tega ne držim vedno."

Komentarjev 2
  • aaarri 11:48 20.februar 2012.

    seksi postava... če pa je čisto ploska.

  • punca05 09:37 17.februar 2012.

    kako imate bedne članke....kako shujšati. Imeti dovolj denarja in časa za osebne trenerje. To pa filmske zvezde imajo in pa nekatere žene naših rdečih posrancev