Magazin > Lepota & telo
6439 ogledov

Pokazala, zakaj je kupovanje kopalk za močnejše prava nočna mora

Kopalke Instagram
Objava manekenke z močnejšo postavo je postala pravi spletni hit!

Če tudi sami nimate manekenske postave, potem veste, kako težko je najti popolne kopalke. Manekenka za močnejše postave Sonny Turner je v treh fotografijah pokazala, zakaj bi morali oblikovalci še enkrat razmisliti, da kopalke potrebujejo tudi ženske z močnejšimi postavami. Njena objava pa je hitro postala viralna. 

"Resničnost nakupovanja za ženske z močnejšo postavo, kabine za pomirjanje so lahko strašljiv prostor. Sama nosim največjo številko iz ene najbolj popularnih trgovin s kopalkami, to je 12-14. Popularne trgovine s kopalkami se ne zmenijo za ženske z mojo postavo in tudi večina spletnih trgovin ne. Nihče ne dojame, zato naj oblikovalcem podam nekaj nasvetov," je zapisala.

Na srce jim je položila, da velike prsi potrebujejo močno oporo in zgornji del kopalk, ki se sklada z velikostjo košarice, tudi za tisto večjo od DD. Poziva k zgornjim delom kopalk, ki prekrijejo več kot samo bradavičke in močne trakove, ki držijo velike prsi. Želela bi si spodnjega dela kopalk, ki pokrije sramne ustnice in ne le modelov z visokim pasom, pač pa tudi tangice v večjih številkah. Oblikovalce tudi poziva, da kot modele naj ne uporabljajo žensk z umetnimi prsmi, ki ne potrebujejo enake opore kot naravne prsi. Pravi, da imajo tudi obilnejše ženske pravico do ljubkih kopalk za 10 evrov, ne pa da na račun lepih kopalk razbijejo svoj bančni račun ali samozavest. "Naredite obleke za vse številke in postave," še dodaja. 

Komentarjev 9
  • Domoljub 21:15 28.november 2023.

    Tale na sliki je močna tam ,kjer mora bit.

  • BenX 20:21 28.november 2023.

    Močnejša od koga?

  • igorgeus 20:12 28.november 2023.

    ta na sliki je mocnejsa? ima konfekcijo najvec 40.

Sorodne novice