Magazin
11419 ogledov

Maraaya o njuni ljubezenski zgodbi: Ni bila ravno ljubezen na prvi pogled

maraaya Neo visuals
Pravi, da je to njuna najbolj romantična pesem do zdaj.

V zadnjih dveh letih sta Marjetka in Raay, ki ju poznamo pod ustvarjalnim imenom Maraaya, navduševala s skladbami v slovenščini. Drevo, 1000 let, Zdaj pa greš, Obujem nove čevlje, Dobr' gre so skladbe, za katere je Marjetka napisala besedila in navdušila poslušalce. Pomladni čas že sam po sebi prinaša romantiko in ljubezen, zato je čas za pesem, v kateri se lahko najde vsak zaljubljen par. Pesem, ob kateri lahko dva zaplešeta ob sončnem zahodu, ob večerji s svečkami, ob prvem poročnem plesu, ob jutranji kavi ... Prav taka je pesem Sva, ki jo na radijske postaje pošiljata Maraaya.

"To je najina najbolj romantična pesem do zdaj. V njej se zavedava, da sva v primerjavi z vesoljem, svetom, večnostjo, le ena majhna pika. A vendar, če se ljubiva in slediva istim sanjam, je najin svet vse in največ. Najina ljubezen je polnoletna in še vedno uživava ob dolgih pogovorih, večernih sprehodih, kozarcu vina in jutranji kavici. Kaj naj rečem ... še na mnogo let," je o pesmi povedala Marjetka, Raay pa pravi: "Za pesem sva posnela prekrasen videospot, v katerem sva si z Marjetko blizu kot še nikoli do zdaj. Želela sva deliti delček sebe, delček svoje ljubezenske zgodbe, saj le tako lahko poslušalcem najbolj iskreno približava to, kar pesem predstavlja. To sva midva, rada sva romantična, rada preživljava čas drug z drugim. Želiva si, da bi najina pesem Sva poslušalce popeljala v svet ljubezni."

15. decembra je padel prvi poljub

Raay je za Žurnal24 razkril, kako se je začela njuna ljubezenska zgodba, ki jo je okronalo rojstvo dveh sinov. "Spoznala sva se na Akademiji za glasbo. Marjetka mi je takoj padla v oči, ker je bila rada urejena, bila je najbolj "ženstvena" - po mojem okusu vsaj - od deklet, ki so bile z mano v razredu. Se je pa en čas "razvijalo", vse do brucovanja. Tam je 15. decembra preskočila iskrica in padel prvi poljub."

Marjetka pa nam je zaupala, da sta si z možem precej različna, a se njuni energiji dopolnjujeta. "Ni bila ravno ljubezen na prvi pogled, tako da se je najina ljubezen počasi razvijala. Na začetku zveze sva si bila precej različna. Raay odprt, komunikativen, vedno je bil za kakšne potegavščine. Jaz pa sem bila sramežljiva, zaprta. Sva pa že od začetka delila enake poglede na svet. Res je, da sva se lepo balansirala skozi čas. Moja energija je Raaya malce prizemljila, Raayeva energija pa je mene malo dvignila. Super kombinacija."

Komentarjev 3
  • Ender3 14:18 07.maj 2022.

    Brazvezna, samovšečna, samopromocijska modela. 😕

  • LolekinBolek 12:44 07.maj 2022.

    Tole ni ljubezen. Tole je poslovno sodelovanje.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:21 07.maj 2022.

    Ha ha ha za promocijo vse. Marsikdo ve da med njima ni tako rožnato in da se gresta odprto vezo..