Magazin
29 ogledov

Naj evropska mesta

London
1/14
Žurnal24 main
V katerem evropskem mestu je hrana najslabša, katero je najbolj dolgočasno in katero najdražje? Preberite, a vse skupaj vzemite tudi s precej rezerve.

TripAdvisor, potovalna spletna skupnost, je pred nekaj dnevi sporočil rezultate svoje tretje letne "raziskave evropskih mest", v kateri je sodelovalo skoraj tri tisoč uporabnikov TripAdvisorjeve spletne strani. "Vse, ki obiskujejo evropska mesta, zanima, kaj lahko tam pričakujejo – kako je s cenami, varnostjo, nočnim življenjem, prometnimi povezavami," pravijo pri TripAdvisorju, njihova tiskovna predstavnica pa dodaja: "Turisti se vse bolj trudijo dobiti na počitnicah največ za svoj denar."

Katera evropska mesta so v izbranih "tekmovalnih kategorijah" končala na prvih treh mestih, poglejte v galeriji. Zelo verjetno se ne boste strinjali z vsemi najboljšimi oziroma najslabšimi – Istanbul se vam morda ne zdi nič bolj nevaren kot London, Krakov še zdaleč ni neprivlačen in tudi v Rimu se ni tako zelo težko premikati z enega konca mesta na drugega ... Preverite v galeriji! Ker se nekatera mesta na vrhu pojavljajo večkrat, na fotografijah niso le "zmagovalci".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.