Magazin > Odnosi in prosti čas
1900 ogledov

Kateri lik iz Igre prestolov ste po horoskopu?

Igra prestolov HBO
Vsak lik ima posebne karakteristike, ki bi jih lahko povezali s horoskopom in dvanajstimi znaki, ki jih poznamo.

Oven: Daenarys Targaryen

Oven je znan kot karizmatičen vodja. Močen, prepričljiv in trmast. Zato so ovni kot kraljica zmajev Daenarys Targaryen. Ovni ne posedajo in zadeve gledajo z viška ali iz daljave, ovni so del dogajanja, del borbe, ki poteka. Zavedajo se, da so rojeni za 'nekaj več'.  Neustrašni, tekmovalni in dobrega srca.

via GIPHY

Bik: Princ Oberyn Martell

Zanesljiv, romantičen, eleganten in pretkan – princ Oberyn je kot lik iz pravljice. Kot bik uživa v lepih stvareh v življenju, ljubi hedonizem. Je pa res, da so zelo trmasti in bodo za zadani cilj naredili vse. Je brezkompromisen, kar je za bika lahko usodno. Vemo, kakšna je usoda princa Oberyna, kajne?

via GIPHY

Dvojčka: Cersei in Jamie Lannister

Dvojčki včasih delujejo, kot da so razcepljena osebnost. Tako je tudi v Igri prestolov z Cersei in Jamiejem Lannisterjem. Včasih se zdi, da sta kot eno in razumeta le eden drugega, spet drugič, se zdi, da bo med njima nastala svetovna vojna. Radi imajo skrivne igrice, prevare in nenehno skrivanje pravih čustev in misli.

via GIPHY

Rak: Jon Snow

Drugi vas pogosto podcenjujejo, saj se nekaterim zdi, da ste zadržani in tihi. No, velikokrat jih presenetite s svojo inteligenco in spretnostjo. Raki so najbolj zvesti med astrološkimi znaki, ljubijo svojo družino in bi zanjo naredili vse. Takšen je tudi Jon Snow. Čeprav ni imel lepega otroštva, mu družina pomeni vse. Raki se izogibajo konfliktom in vojnam, kakor tudi Jon Snow.

via GIPHY

Lev: Ned Stark

Pravila obstajajo z razlogom. Tako je bilo tudi pri Nedu Starku. Živel je po svojih pravilih, ki so veljala na zvestobi svoji družini in prijateljem in na moči, ki jo je skrival pred drugimi kraljestvi. Tih, a smrtonosen, ponosen in pogumen. Ned Stark je pravi lev v vseh pogledih.

via GIPHY

Devica: Petyr 'Littlefinger'  Baelish

Kar devica dela, dela z določenim namenom. V rokavu ima vse ase, tako kot Littlefinger. Skrivnosti dobro varuje, cilj igre pa je, da bi prekosil tudi samega sebe. Device so zelo organizirane, življenjski uspeh jim veliko pomeni, zato se na vso moč trudijo, da bi ga dosegle.

via GIPHY

Tehtnica: Tyrion Lannister

Tehtnice so vedno v dobri kondiciji, nenehno stremijo k poštenosti in 'dobrem na svetu'. Takšen je tudi Tyrion. Vsako situacijo premisli iz vseh zornih kotov in pretehta, kaj je najbolj pametna odločitev. Ko izberejo svoj ožji krog dobrih prijateljev, mu ostanejo zvesti do konca življenja.

via GIPHY

Škorpijon: Khal Drogo

Ste tako dobri kot tudi slabi. A vse je odvisno od tega, kakšni so ljudje do vas. Imate dobre razloge, da ne verjamete na prvo žogo, tako kot Khal Drogo. Škorpijoni so močni in hudo trmasti. Zelo so samozavestni in menijo, da so vsi slabši od njih. Če se jim zamerite, bo maščevanje hitro in efektivno.

via GIPHY

Strelec: Arya Stark

Niti za trenutek ne more biti pri miru. Kot Arya, ko je bila prisiljena, da mora poskrbeti sama zase in za svoje preživetje. Strelci so zelo samozavestni in odločni. Prav zaradi teh lastnosti je Arya preživela in postala močna.

via GIPHY

Kozorog: Yara Greyjoy

Materialistična in ambiciozna Yara, kot vsak kozorog, pozna ceno vsakega boja, v katerega se spusti. Kozorogi so preračunljivi, močni in sarkastični. Yara je dober primer kozoroga, ki s svojo trmasto voljo doseže vsak cilj, ki si ga zada.

via GIPHY

Vodnar: Bran Stark

Čudni, malce neprilagojeni temu svetu, zasanjani – vse to so vodnarji. Takšen je tudi Bran Stark. Vedno pogledajo stvari iz druge perspektive, ne samo iz svoje. Odlično ocenjujejo situacije, ki jih obdajajo vsakodnevno. So najbolj posebno znamenje astrologije.

via GIPHY

Ribi: Jorah Mormont

Ribe, tako kot Jorah Mormont, so zelo zaščitniške do ljudi, ki jih nosijo v svojem srcu. Za njih bi žrtvovali vse. So nežne duše, ki so v življenju izkusile marsikaj. Ribe so odličen življenjski sopotnik, tako kot je to Jorah za Daenerys.

via GIPHY

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.