Magazin > Odnosi in prosti čas
4380 ogledov

Šest položajev za najboljši oralni seks

usta, seksi, oralni seks, ženska Profimedias
Šest položajev, v katerih boste s svojimi oralnimi sposobnostmi osrečiti vašega partnerja oziroma partnerico.

Če se nenehno poslužujete enih in istih položavej v postelji, lahko seks zelo hitro postane monoton in celo dolgočasen. Potrebujete popestritev? Britanski Cosmopolitan predlaga spodnjih šest poz za oralni seks, ki bodo popestrile vaš vsakdan.

  • ZA ŽENSKE

Popoln nadzor

Med tem, ko vaš partner leži na hrbtu, se mu usedite na obraz . Na takšen način on opravi večino dela, vi pa se prepustite užitku. Pazite samo, da mu boste pustili, da bo dihal, hkrati pa lahko sami kontrolirate svoje premikanje ter s tem regulirate vaš užitek.

Kunulingus na hrbtu

Naj se vaš partner uleže na hrbet in naj noge skrči v kolenih. Ulezite se tako, da so vaše raširjene noge obrnjene proti njegovim ustnicam. Pomembno je, da ste dovolj blizu, da vas lahko zadovolji, a hkrati ne čuti bolečin v vratu. Vaša zadnjica mora biti na njegovem prsnem košu, hrbet na njegovih stegnih.

Oralni 'doggy'

Posnemate običajno pozo 'po pasje' – spustite se na kolena, trup pa spustite kar se da nizko na podlago, tako da je zadnjica čim višje. Partner bo imel odličen pristop, da naredi, kar je treba in poskrbi za vaš orgazem.

  • ZA MOŠKE

Globoko grlo

Uležite se na hrbet, med tem ko vam glava visi iz roba blazine. Partner naj stoji na robu postelje, vi pa ga lahko odlično oralno zadovoljite.

Oralni seks za sprostitev

Partner naj se uleže na bok, obrnjen proti vam, vi pa prav tako lezite na bok, ob njega, s to razliko, da svojo glavo zakopljete v njegovo mednožje.

Obrnjena poza

Ta poza v veliki meri spominja na zgornjo, le da tu ležite, kot če bi se pripravljali na pozo 69 na boku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.