Magazin > Odnosi in prosti čas
19963 ogledov

To so trije najbolj nevarni položaji med rjuhami

seks, ljubezen
Presenečeni boste …

Ekipa znanstvenikov je preučevala, kateri so tisti seksualni položaji, ki najbolj pogosto povzročilo zlom penisa, in rezultate objavila v publikaciji Journal of Impotence Research. V stanju vzburjenja in strasti je namreč povsem možno, da se penis zlomi, kar povzroči močno bolečino. To se rado zgodi, če penis med intenzivnim spolnim odnosom udari ob žensko medenično kost.

Krivec številka ena: Pasji položaj

V raziskavo so znanstveniki vključili 90 moških z zlomom penisa med 18-im in 66-im letom. In čeprav bi si mislili, da do takšne poškodbe pride med bolj vratolomnimi položaji, to ne drži. Kar 41 odstotkov anketirancev je poškodba doletela v tako imenovanem pasjem položaju. 

Krivec številka dve: Misijonarski položaj

Verjeli ali ne, povsem nedolžen misijonarski položaj je dosegel drugo mesto med najnevarnejšimi spolnimi položaji za zlom penisa. Verjetno tudi zato, ker je to položaj, ki je za večino ljudi najbolj pogost in običajen. 

Krivec številka tri: Jahačica

Jahačica ali ona zgoraj je spolni položaj, ki je dosegel tretje mesto najbolj nevarnih za zlom penisa. A je ta nesrečnikom povzročil manjšo bolečino kot tistim, ki so si "prijatelja" zlomili v pasjem položaju, so še ugotovili znanstveniki.  

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 4
  • Avatar Bailinsetta
    Bailinsetta 00:49 17.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • supreme 00:36 17.avgust 2020.

    A.H.F. .......kter polozaj pa ti prakticiras??

  • kapibara1 21:31 16.avgust 2020.

    Za kaj so to te tri nevarne poze.. ?? Ker so najbolj priljubljene med ljudmi.. Medo oralnim se še noben kurac ni zlomil..

Sorodne novice