Magazin
1882 ogledov

Seks z bivšo sošolko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Facebook je res ena huda reč. Po več kot desetih letih me je na njem našla sošolka in mi poslala povabilo.

Seveda sem jo sprejel in ji odgovoril na vljudno vprašanje o zdravju in življenju, vendar niti slučajno nisem pomislil, kam bi vse to lahko pripeljalo. Bila je navdušena nad mojimi slikami, jaz nad njenimi še bolj. Bila je mamica dveh otrok, srečno ločena, jaz pa bolj kot ne, samski. Na fotografijah je bila, rečeno z eno besedo, HUDA! Ena tistih, ki naredijo vse za svojo postavo in za to, da so iz dneva v dan videti mlajše. Po nekaj dnevih dopisovanja si je nadvse zaželela najinega srečanja. Zdelo se mi je zanimivo, čeprav v šoli nisva bila ne vem kaka prijatelja.


Nedolžna pijačka blizu njenega doma, naslednji dan prav tako, naslednji dan pica in nato … "Greš k meni? Otroka imam pri mami, ker se učim za izpite, tako da …" Me vabi v posteljo? Bom po dolgem času spet kavsal? In to s seksi sošolko, ki je imela že od nekdaj izjemne joške, zdaj pa je izklesala še vse ostalo, da je bila videti zares pohotno. Oblečena je bila v krajše, lahko krilce, zgoraj pa v majčko, ki je radodarno kazala njene lepe obline.

Seveda sem šel z njo domov. Živela je v šestem nadstropju, stanovanje je bilo precej veliko in zelo lepo urejeno. Priznala je, da je imel bivši velike zasluge za to, da je z otrokoma lepo živela, a je tako pač sam želel. Ponudila mi je hladno pijačo, ki sva jo nato srebala v dnevni sobi in sproščeno nadaljevala pogovor. Ker je prihajala vse bližje k meni in mi vse bolj nazorno kazala svoje dolge, gole noge, sem vedel, da bi bil čas, da se kaj ukrene. Položil sem dlan na njeno stegno, ona pa je odigrala naivko, ki ji to sicer zelo paše. Seveda ji je, saj ji je iz oči ves čas gledal velik tič, ki ga je pričakovala od mene. Upal sem, da ne bo razočarana, saj prav velikana nimam med nogami. Čez čas, ko sva prišla tako daleč in je mojega korenjaka že držala v roki, je bila videti zadovoljna. Še nobena mi ga ni potegnila tako samozavestno in pohotno kot prav sošolka. Očitno je bilo, da že zelo pogreša trdega tiča in da je bil že skrajni čas, da si ga najde.
 

seksi, seks, ritka | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sesala ga je, kot da ne bo nikoli prenehala, jaz pa sem čutil, kako mi seme divja po cevovodu in bo zdaj zdaj brizgnilo v njeno glavo. Nisem premogel moči, da bi jo opozoril, in ravno v trenutku, ko je glasno cmoknila in se odprtih ust zazrla vanj, je udarilo po njenem obrazu. V hipu je bila vsa preplavljena z mojo spermo, jaz pa sem se ji skušal opravičiti za nerodnost. Takoj je vstala, se napotila proti kopalnici, med hojo pa v smehu zagrozila: "Za tole boš najebal!"
In res sem. Ko se je vrnila, se ji je že v očeh videlo, da me bo raztrgala na dva dela. Skočila je name in se v trenutku s svojo mucko približala mojemu korenjaku, ki je hitro spet stal pokonci. Plesala je po njem, vse dokler ni bil trden kot beton, nato pa sedla nanj in mi uprizorila kavs življenja. Zares je bila sestradana in potrebna, saj kar ni želela odnehati.

Vse hitreje je vrtela svoje seksi boke in mi z joški pritiskala na obraz. Slišal sem ploskanje njenih ritnic, ki so se zabijale ob moja stegna, in čeprav sem jo z rokama na vso moč držal za ritnici, niti slučajno nisem imel zadeve pod nadzorom. S takšno silo se je nabijala na korenjaka, da je bilo vse skupaj odvisno samo od nje. Zdelo se mi je, da ji je že prišlo, in če ji je, je to dobro skrila. Vsekakor pa ni skrivala orgazma, ki ga je doživela, ko sem jo zadovoljil od zadaj. Postavila se je na vse štiri in mi z ukazovalnim glasno dejala, naj zadovoljim tole pohotnico pred seboj. Pogled na njeno čvrsto zadnjico je bil tako lep, da bi jo najraje samo gledal in si ga metal na roke, toda moral sem se izkazati in jo popeljati do kričečega orgazma, ki je zadovoljil tako njo kot tudi mene, saj sem še drugič navdušeno brizgnil po njej.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.