Magazin
15865 ogledov

Škandal, učiteljica služila z golimi fotografijami

Megan Facebook
Kot poroča New York Post, so morali na eni in isti šoli zaradi dveh škandalov odpustiti dve učiteljici.

Škandala sta se zgodila na srednji šoli v Missouriju. Vodstvo šole je zaradi prijave s strani staršev potrdilo, da je ena od njihovih učiteljic v svojem prostem času služila s prodajo erotičnih fotografij in posnetkov. Učiteljica je pred tem v šoli dobila tudi listek, kjer so ji učenci napisali sporočilo, da poznajo njeno skrivnost. 

Enaintridesetletna učiteljica angleščine Megan Gaither je po škandalu ostala brez službe v šoli, saj je bilo njeno početje za upravo šole nesprejemljivo. V svojem prostem času je služila s prodajo golih fotografij in posnetkov, kar so izvedeli tako učenci kot starši.

Učiteljica je za medije priznala, da ji plača v šoli ni zadoščala. S svojimi fotografijami je dodatno zaslužila med 3.000 in 5.000 dolarji na mesec. Dejala je še, da ji je žal, ker ni več učiteljica in pogreša svoje učence. 

Snemala video s svojim partnerjem

Na isti šoli pa so nedavno odpustili tudi njeno sodelavko Brianno Coppage. Odkrili so namreč, da je s svojim partnerjem snemala porno posnetke in jih objavljala na eni od spletnih strani za odrasle.

Ona naj bi zaslužila veliko več kot Megan, tudi 14.000 dolarjev na mesec. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • Kmodri 22:32 31.oktober 2023.

    Puritanska Amerika! Bog se jih usmili!

  • HayekF 21:38 31.oktober 2023.

    Ko bi mel še jaz take učitljce, bi precej raje hodu v šolo.

  • alojz73 21:01 31.oktober 2023.

    Saj naš sonček tudi v prostem času služi z oddajo vile na Bledu,pa ni odstopu.