Magazin > VIP
8227 ogledov

430 tisočakov: To je luksuzno stanovanje, ki ga je kupila Ana Klašnja

Ana Klašnja Miloš in Nataša Horvat
Sanjski dom na elitni ljubljanski lokaciji ...

Ana Klašnja je na Instagramu objavila veselo novico, postala je lastnica novega luksuznega stanovanja s sončno teraso na elitni lokaciji. V zgodbah na Instagramu se je zahvalila nepremičninskima agentkama, ki sta ji pomagali najti nov sanjski dom, dekleta pa so proslavila s šopkom rož in penino.

Dobrih 90 kvadratnih metrov veliko stanovanje z veliko teraso na luksuzni lokaciji se je sicer prodajalo za 430 tisoč evrov, za koliko ga je kupila Ana, ni znano. "Dolgo sem iskala, ker so šle cene v 'nebo', tako da sem tudi jaz mogla vzeti kredit, da sem si lahko privoščila stanovanje svojih sanj. Stanovanje je še neopremljeno in se zelo veselim sodelovanja s podjetji Beko in DanKüchen Celje, ki so mi bili pripravljeni priskočiti na pomoč pri opremljanju. Vseliti se nameravam čez dva meseca" je razkrila za Žurnal24.

Po razhodu z bivšim partnerjem je Ana dve leti živela v najemu, zato je nakup stanovanja zanjo velik dogodek. Ker mora dvakrat dnevno na vaje v Opero, si je želela stanovanje v bližini centra Ljubljane in ga zaradi želene lokacije in visokih cen kar lep čas tudi iskala. Za Žurnal24 je še razkrila, da se v nov dom seli le s sinom Jašo in s tem potrdila, da je uradno še vedno samska. 

Ana Klašnja | Avtor: Instagram Instagram

Ana Klašnja | Avtor: Instagram Instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:33 08.januar 2024.

    Nisem vedel,da se da toliko zaslužit,kot svobodni plesalec,ni čudno,da vsi hočejo plesati

Sorodne novice