Magazin > VIP
5378 ogledov

Vse je bilo sanjsko, v petem mesecu nosečnosti pa ...

Andraž Šporar Profimedia
Njun sin se je rodil prezgodaj.

Naš nogometni zvezdnik Andraž Šporar je na družbenih omrežjih delil veselo vest, da se je 17. junija rodil njegov sin Julijan

Deček se je rodil dva meseca prezgodaj. Nosečnost je bila težka, je razkrila novopečena mamica Mia Mujadžić Golob. Kot je povedala na Instagramu, je dolgo časa razmišljala, ali bi delila svojo zgodbo, ki se je začela sanjsko. Nosečnost je sprva potekala brez težav. Mia ni imela nobenih bolečin, prav tako ni poznala jutranje slabosti. V petem mesecu nosečnosti pa se je to na žalost spremenilo ... 

V 6. mesecu nosečnosti so opravili urgentno operacijo, po kateri je bila več tednov priklenjena na posteljo. Štela je dneve in upala, da bi čas tekel hitreje. "Z vsakim dnem, ki je pretekel, se je povečala verjetnost, da se bo otrok rodil zdrav. Da smo prišli do 28. tedna, je bil prvi veliki mejnik in prvič smo si lahko oddahnili, a enako težko je bilo, ko smo bili že en teden pozneje spet hospitalizirani."

Mia se je poskušala prepričati, da bo ta čas njo in partnerja spremenil v bolj močni osebi in bolj močna starša. "Očitno naju je morala narava na bolj grob način naučiti, koliko moči morajo starši imeti za svoje otroke." 

A na srečo se je vse dobro končalo in družinica se lahko že stiska. Želimo jim vse najlepše.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.