Magazin > VIP
80720 ogledov

Artur Štern z najdaljšim podrl rekord

Artur Štern joonglaa
Zadnja leta se posveča temu in to zelo uspešno!

Kdor se sprašuje, kaj zadnja leta počne Artur Štern, naj mu razkrijemo, da ima polne roke dela z ustvarjanjem svojega epa Atojada. Te dni je prebil osebni in svetovni rekord, Atojada je neuradno postala najdaljša knjiga. Uradno je to Mahabharata, ki je najdaljši ep človeštva in ima 2 tisoč verzov, Arturjeva Atojada pa jih ima trenutno 2500.

Štern je rekord prebil na velikonočni ponedeljek in to proslavil v hrvaški Istri, kjer z dolgoletno partnerko redno dopustujeta. Od sreče je celo zaplaval v mrzlem morju. "Zadnje čase blazno hitro pišem, a sem vmes proslavljal in pil. Pri teh stvareh zelo rad pretiravam, a če se človek ne bi veselil ob prelomnicah in dosežkih, bi bilo življenje turobno," odkrito pove in doda, da ne misli zaključiti, pač pa ustvarja naprej, saj vsakih 10 tisoč kitic natisne v knjigo in kmalu bo izdal novo. 

Nedavno smo ga tudi obiskali na Krasu. Na kako čarobnem posestvu živi, preverite TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • jed 06:51 24.april 2023.

    Tip ni več samo alkoholik. Napredoval je v vaškega pijanca. Žalostno.

  • Avatar NickMason
    NickMason 18:32 23.april 2023.

    Ni kaj dosti razlike od Prešerna,ki imamo celo našo himno zaradi njega.Tudi Prešeren je bil v očeh večine pijanec in čudak,pa vendarle ni bil.

  • Avatar MS
    MS 16:35 23.april 2023.

    Artur Štern je doktor bioloških znanosti, magister medicinskih ved, doktor veterine, diplomant mednarodnega kurza mirovnih študij in metabiolog. Veličastna izobrazba brez dvoma! Sledijo vprašanja: Ali je Artur vse to znanje kdajkoli apliciral v praksi? Je bil kdaj zaposlen kot biolog, ...prikaži več, veterinar, medicinec, diplomat, metabiolog? Koliko ima pri pri svojih 58 - tih letih delovne dobe? Ves ta študij na stroške davkoplačevalcev je izničil alkohol! Družba od njega ni imela nobene koristi!

Sorodne novice