Magazin > VIP
1011 ogledov

Britney Spears zanosila s tem mega zvezdnikom, otroka ni obdržala ...

britney spears Profimedia
V javnosti sta govorila, da bosta s seksom počakala do poroke. Lagala sta ...

Pevka Britney Spears je napisala avtobiografijo The Woman in Me, v kateri je razkrila, da je med romanco s pevcem Justinom Timberlakom zanosila. "Justin ni bil vesel nosečnosti. Govoril je, da nisva pripravljena na naraščaj, da sva premlada," je zapisala Spears, ki trdi, da se ne bi odločila za splav, če bi bila ta odločitev odvisna le od nje. "Justin je bil zelo odločen, da noče postati oče," še piše v knjigi.

Njeni spomini bodo izšli 24. oktobra, Timberlake se na pisanje še ni odzval. 

Justin in Britney sta postala par leta 1999. Njej je bilo 17 let, njemu pa 19. V javnosti sta zatrjevala, da se strastem pred poroko ne bosta predajala, saj prihajata iz vernih družin. Razšla sta se po treh letih. Britney je Kevinu Federlinu rodila dva sinova, Justin pa si je družino ustvaril z igralko Jessico Biel, s katero ima prav tako dva sinova. Britneyjin zakon se je končal, Justin in Jessica pa sta še vedno srečna. 

Britney je v knjigi razkrila tudi razlog, zakaj si je pobrila lase. "Med odraščanjem so me vsi opazovali. Nekaterim sem bila za vzor, drugi so me kritizirali. Od najstniških let poslušam opazke na račun svojega telesa. Pobrita glava in neprimerno vedenje sta bila načina, na katera sem kazala svoj upor."

britney spears | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.