Magazin > VIP
7548 ogledov

Delovna akcija: Mama jih je zapustila, očetov poskus samomora preprečila hčerka

Delovna akcija Instagram
"Strah me je, da bi me oče zapustil, kot me je mama," je povedal deček.

Sinoči so bili gledalci Delovne akcije priča eni najbolj žalostnih zgodb, kar so jih v naših oddajah kadarkoli razkrili. Voditeljica Ana Praznik je s prenovo osrečila družino Potrč, očeta Kristijana, ki je samohranilec z najstniško hčerko Andrejo in sinom Nikijem. Njihova zgodba je tako žalostna, da bi še kamen zajokal. Mama je partnerja in otroka zapustila kar dvakrat, ko je odšla drugič, se ni več vrnila. Oče je povedal, da ga je prvič pustila samega s hčerko, a ji je odpustil in jo vzel nazaj. Rodil se jima je še sin, a prepirom med staršema, ki sta jim bila priča tudi otroka, ni bilo videti konca. Oče pritiska ni več prenesel in se je obesil, a ga je še ravno pravi čas rešila hčerka, ki ga je našla v uti in na pomoč poklicala stara starša.

Zaradi dogodka se je zdravil na psihiatriji, ko se je vrnil domov, so ponovno zaživeli kot družina, a ne za dolgo. Mama je še drugič zapustila družino. "Strah me je, da bi me oče zapustil, kot me je mama," je povedal Niki. A to ni njegov edini strah, družina je imela namreč zelo dotrajano stanovanje in tudi nevarno. "Pri postelji je elektrika in me je strah tam spati, da me ne bi stresla," je še razkril Niki. Tako so se Ana in njeni mojstri najprej lotili nove električne napeljave.  

Čeprav se po oddaji pogosto vsuje negativnih komentarjev, sploh na račun, kdo bi si prenovo zaslužil in kdo ne, so bile gledalci tokrat enotni: "Pravim ste prenovili stanovanje, bravo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice