Magazin > VIP
27107 ogledov

Drugo leto bo 60, postava znane Slovenke pa kot pri 20!

Regina Kogoj osebni arhiv
Drzna fotografija ...

Naša pevka Regina bo drugo leto praznovala okrogli jubilej, 60 let, a zdi se je za njen stas čas ustavil. Nedavno je objavila drzno fotografijo, na kateri je ovita le v brisačo pokazala svoje izklesano telo. A ne le to, za dvojno drznost je poskrbela, ko se je le v brisači in natikačih sprehajala po snežni odeji. "Brisača marsikaj skrije (smeh). Ni vse tako idealno kot se zdi, vsekakor pa za kondicijo v nogah skrbijo stopnice, ki jih imamo v hiši veliko. Zelo rada tudi plešem, ko je glasba, me vleče na plesišče in dam vse iz sebe. Ples je krasna zadeva za razgibavanje in moč. Dvakrat na teden tudi telovadim, z eno izmed aplikacij, delam pa tudi vaje za raztezanje, saj opažam, da jih pri sedečem načinu življenja, potrebujem. Kar se tega tiče, sem kar pridna in disciplinirana," je za Žurnal24 razkrila Regina, ki se je v brisači na sneg podala po obisku savne. "Ko je zunaj sneg, savna paše in po savni skok v hladen bazen, mislim, da tudi to pripomore k dobrem imunskemu sistemu. Sicer pa sem bolj zmrzljive vrste, pozimi sem rada pod odejo in z vročo čokolado v roki," še dodaja. 

A ne le postavno, videti je tudi zelo mladostno. Znano je, da se poslužuje neinvazivnih lepotnih posegov. Leta 2020 je za Žurnal razkrila, da ima prav posebno lepotno skrivnost, ki ji pomaga do lepe in sijoče kože, to je metoda microneedling. "Postopek je res boleč in krvav, koža se po njem lušči tri dni, a učinek je nato super. Spodbudi tvoj lasteni kolagen, zmanjša pore in popravi pigmentne madeže. Sama imam še vedno veliko brazgotin od aken in mi je ta postopek resnično pomagal, zato ga bom ponovila," je svojo lepotno skrivnost takrat razkrila Regina, letos pa pravi, da bo pred poletjem preizkusila tretma z radiofrekvenco. 

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:10 05.februar 2024.

    Glede na to koliko vlaga vase bi človek rekel, da ni noben presežek. Pač dobro je ohranjena. Denarja ima dovolj, da si lahko privošči tretmaje za pomlajevanje, v svojem delu uživa in to je to, če bi delala v proizvodnji ...prikaži več od petka do svetka imela skrbi zaradi eksistence,..., ji noben lepotni tretma ne bi pomagal.

  • jan631 14:23 04.februar 2024.

    Ženska izgleda primerno svojim letom, in nič več. Drugače pa si stare babe rade dajejo komplimente, da se tolažijo. Ravno to počne avtorica tega članka.

  • Avatar lopov
    lopov 14:19 04.februar 2024.

    Keri ma tako slab vid ... ali ne loči med starim in mladim... al še oring babe ni videl .... to isto kot bi rekel da fičo zarjavet po 50 letih zleda ko kot ferari....

Sorodne novice