Magazin > VIP
13688 ogledov

Eksotična preteklost priljubljenega voditelja Davida Urankarja

David Urankar Anže Petkovšek
David se je v preteklosti ukvarjal tudi s tako eksotičnim početjem.

Marsikdo ne ve, da je bil priljubljeni televizijski voditelj David Urankar nekoč vrhunski športnik. A ne le v atletiki, kot je splošno znano, temveč se je profesionalno ukvarjal tudi z zelo eksotičnim športom. David je bil namreč kar šest let član prve slovenske reprezentance v bobu, s katero so skoraj za las zgrešili kvalifikacije za zimske olimpijske igre v Vancouvru leta 2010. 

"Za bob nas je na atletiki navdušil šprinter Matej Juhart, ki je Hrvaški reprezentanci takrat pomagal z uvrstitvijo na olimpijske igre. On je prišel na idejo, da bi ustanovili tudi slovensko ekipo in pobral nekaj fantov s stadiona. Vse je bilo res entuziastično in na tiste čase imam zelo lepe spomine. Pred korono smo se za lastno zabavo včasih še vedno zapeljali do steze v Innsbrucku, saj toliko adrenalina, kot sem ga doživel na bob stezi, nisem doživel v nobenem športu in kot voditelj na nobenem velikem odru," je za zurnal24.si zaupal David Urankar. 

Komentarjev 1
  • Peggy_Reyes 09:43 06.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice