Magazin > VIP
1714 ogledov

Finalisti Slovenija ima talent, kot jih še ne poznate!

Acro Connection
Posnetki, ki navdušujejo ...

V šovu  Slovenija ima talent jih je spoznala cela Slovenija, čeprav so bili veliki umetniki že prej. Na njihovih družbenih omrežjih smo izbrskali impresivne trenutke, ki prikazujejo vrtoglave trike, vestne priprave, osupljive posnetke in tudi, kako radi preživljajo prosti čas. V nedeljo pa bodo vsem, kar znajo, pokazali v finalni oddaji šova!

Ahmed Kollab ni le umetnik, temveč tudi trener in učitelj v cirkusu Fuskabo, kjer v akrobatskih veščinah uri nadobudne artiste. Vsako leto je tudi del cirkuškega tabora ob Kolpi in to je eden izmed letošnjih utrinkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ahmedkullab (@ahmadkollab)

Acro Connection na Instagramu navdušujeta z dih jemajočimi fotografijami svojih akrobacij v naravi. Tudi tako vrtoglavih kot je ta posnetek spodaj. 

Valentina in Ajda (Cirkus Star) se zavedata, kako pomembna je dobra pripravljenost, zato trenirata tudi ob nedeljah. 

Čarobni duo Arbadakarba (Tina in Matjaž) v svojem podjetju ne navdušujeta le s čarovniškimi predstavami, temveč tudi s čisto pravimi sklupturami iz balonov.

Pevca Domna Kljuna kličejo tudi slovenski kavboj, njegove čudovite Facebook fotografije pa razkrivajo, kako velik ljubitelj konj je. 

Jure Kotnik pa ni le vešč pevec, temveč tudi pravi virtuoz na brenkalih. Preverite v videu spodaj ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Kotnik (@jure.kotnik)

Nina Sirk ima žametni glas, s katerim poboža dušo že od nekdaj. Na Instagramu je takole objavila enega svojih starejših pevskih posnetkov ... 

Umetnice Tatjana Gajanović, ki je doma na plesnem parketu, niso opazili le gledalci šova Slovenija ima talent. Tatjana je namreč priljubljena plesalka, ki nastopa tudi v spotih naših glasbenikov, kot je nedavno zaplesala v spotu Davida Amara. 

Slovenijo in žirijo šova SIT je navdušila tudi Špela Šemrl, ki harmoniko igra s takim užitkom, znanjem in veseljem, da je po nastopu v šovu vedno prejela stoječe ovacije.

V nedeljo pa se bo za zmago v Slovenija ima Talent borila še mlada pevka Maria Sofia Tovar Brčić, ki je velika ljubljenka najmljajših gledalk šova.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:59 15.december 2023.

    Hvala, ne kupujem talentov iz POPtv. Komercijalna greznica !

Sorodne novice