Magazin > VIP
9218 ogledov

Gaja Prestor priznala poseg: Kot najstnico je ne bi prepoznali!

EMA 2020 Anže Petkovšek Gaja Prestor
Naša mlada pevka je danes prava fatalka, a vedno ni bilo tako …

19- letna Gaja Prestor, lepotica in pevka, ki se je letos predstavila na EMI, je na televiziji nastopala že kot najstnica. A temnolasa fatalka je bila še šest let nazaj le ljubko svetlolaso dekle z angelskim glasom, ki je nastopila v oddaji Dobro jutro. Gaja je že takrat pisala svoje avtorske skladbe, na Instagramu pa je pred kratkim priznala, da je imela pred leti kar 20 kilogram več in da se je po izgubi kilogramov odločila tudi za estetski poseg. 

"Oktobra sem se odločila za operacijo in sicer dvig prsi, vsadkov nimam," je za zurnal24.si povedala Gaja, ki danes velja za vzornico številnim mladim dekletom. Prestorjeva sicer nastopa že od malega, nekoč je imela tudi svoj band, s katerim so nastopali po trgovskih centrih, bolj resno pa se je z glasbo začela ukvarjati leta 2018. In kakšni so njeni načrti po EMI? "V jeseni bom izdala svoj prvi album, pred poletjem še kakšno skladbo, še pred tem pa si bom privoščila tri tedne dopusta," nam je zaupala mlada pevka, ki se danes v celoti posveča svoji glasbeni karieri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice