Magazin > VIP
6246 ogledov

Inja Zalta v fetišističnem perilu buri domišljijo!

Inja Zalta Mediaspeed
Lepotica zna pritegniti pozornost ...

Injo Zalta je Slovenija spoznala v seriji Usodno vino, v kateri je igrala Nino Dolinar. Lepotica se je po koncu snemanja posvetila manekenski karieri in se preselila v Kalifornijo. Krasila je naslovnico ameriške revije 7Hues, s svojim stasom je osvajala tudi v videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Veliko se je pisalo o njenem podjetniškem podvigu – s takratnim fantom Nacetom sta na Kickstarterju zbirala denar za masažni pripomoček OTO. Na koncu sta dobila več kot 37 tisoč evrov. V začetku leta 2020 pa se je tudi ona znašla v hudi stiski. Takrat je svoje spletne prijatelje prosila za denar. Več o tem TUKAJ.  

Inja se je nato vrnila v Slovenijo, nedavno pa se je pisalo, da naj bi ji srce grel mladi glasbenik Mark Cavazza. Lepotico so opazili na premieri predstave Sebastiana Cavazze, ki naj bi bil njen tast, če gre verjeti reviji Lady. Januarja so namreč poročali, da sta Inja in Mark Cavazza Vazz, Sebastianov sin, par. Spoznala sta se pred dvema letoma, ko je igralka nastopila v raperjevem spotu za skladbo Playboy, v katerem sta igrala zaljubljen par. Mark novice za Žurnal24 takrat ni želel komentirati.

Lepotica pa še naprej ustvarja kot igralka in model, nedavno je s fotografinjo Uršo Premik posnela zelo vroče fotografije. Urša je Injo v objektiv ujela med nočnim sprehodom v samem modrčku. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:47 16.maj 2023.

    Ta propadla starleta je znana le po tem, da je fehtarila za denar, da se spravi iz LA v Slovenijo na socialno podporo, potem ko jo je tisti pokeraš načevljal. Predstavlja tipično predstavnico slovenske estrade: na dogodkih vsa oh-in-sploh, polna ...prikaži več samohvale, a v izposojenih cunjah in vsaj naje se lahko, doma pa zamujanje s položnicami, najcenejša hrana, otroci na zastonj šolskih obrokih & izletih ipd. Upam, da Cavazza ni tako usekan, da se bo pečal s tako. OnlyFans je njena naslednja postaja.

Sorodne novice