Magazin > VIP
44709 ogledov

Je on novi izbranec Saše Lendero, to nam je povedal!

saša lendero instagram Instagram
Ne skriva, da si je opomogla od ločitve ...

Da je sveže zaljubljena, čivkajo že ptički na vejah, čeprav tega uradno še ni potrdila. Saša Lendero je za Žurnal24 nedavno povedala le, da ne čuti, da so čas in okoliščine primerni, da bi namigovanja komentirala.

Te dni je sicer objavila fotografijo pred restavracijo, v odsevu pa morda nehote razkrila svojo novo ljubezen. Po poročanju domačih medijev naj bi šlo za holističnega terapevta Dražena Dimnika. Saše za komentar nismo dobili, Dražen pa je za Žurnal24 povedal, da ostaja brez komentarja in da je to del zasebnosti, ki ga še ne želi dati v javnost.

Saša Lendero | Avtor: Instagram Instagram

Da je Saša sveže zaljubljena, se je pisalo že v začetku aprila, ko je to namignil nekdanji predsednik Borut Pahor, ki jo je ujel pred eno izmed oddaj. Saša je takrat za Žurnal24 povedala: "Ne izključujem možnosti, da mi bo nekdo všeč, ko se srce zaraste nazaj. Prepričana sem, da je človek, ki je enkrat tako brezpogojno ljubil, zmožen ljubiti znova. Tega ne bom skrivala, ne bom pa več obešala na velik zvon. Sicer pa sem sestavila vse svoje atome nazaj in ta energija se čuti. Spet sem taka, kot sem bila, polna veselja, radosti in energije. Tega dolgo nisem čutila in to je tudi tisto, kar je začutil gospod Pahor, ko sva se srečala. Super sem, veselim se občutka živosti, česar dolgo časa nisem čutila."

dezurni@styria-media.si

Dražen Dimnik | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 9
Sorodne novice