Magazin > VIP
34463 ogledov

Zmago Jelinčič o svojem ljubezenskem življenju

Zmago Jelinčič YouTube
Povedal, kako živi po ločitvi in kdo mu greje posteljo …

Poslanec Zmago Jelinčič z bivšo ženo Moniko ne živi že skoraj dve leti, uradno pa sta se ločila lansko leto. Po začetnem šoku, ko mu je žena "ušla" z mlajšim, se je pobral in zaživel novo življenje, v katerem pravi, da je veliko več svobode. Veliko časa posveti tudi svoji primorski vili, ki jo opremlja kar sam, brez pomoči arhitektov, saj si želi bivalne prostore po svoji meri. Čez teden tako živi v Ljubljani, konce tedna pa preživi na Primorskem, kjer je pred kratkim posadil tudi sadovnjak. 

Glede ljubezenskega življenja ni skrivnosten, pravi, da mu trenutno družbe ne dela nobena posebna dama: "Nikamor se mi ne mudi. Če te kača piči, se bojiš zvite vrvi. Imam se fino, moja svoboda je sedaj čisto drugačna, pridem in grem, kadar želim. Trenutno nimam kakšnega resnega razmerja, niti ga ne načrtujem. Je pa seveda prijeto, če imaš nekoga ob sebi, s katerim se lahko pogovarjaš. A to bi morala biti razgledana dama, ki se ne pogovarja le o oblekah in Kardashianovih." Druga zgodba pa so občasne avanture, ki se ji Zmago, kot pravi sam, ne brani: "Kar se tega tiče, sem odprtih rok. Če katera pride, z veseljem."
 

Komentarjev 12
  • Stefan 14:53 17.marec 2021.

    Dec ne more - Šifrer !😉🦌

  • Stefan 14:52 17.marec 2021.

    In potem si zapoje Šifrerja : Dec ne more ....."! 🦌😉

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:49 16.marec 2021.

    Baje je Zmago en totalen škrtuh. Mlado ženo je treba razvajati, ne pa je imeti doma zaprto in jo zatirati. Fino ti je nasadila roge, še vse premoženje naj ti pobere. Za zakon s tabo bi si zaslužila nagrado za ...prikaži veča posebna dosežke. Vse bodoče potencialne ljubice ali partnerke, bog naj se jih usmili in naj jim pomaga na drugo pot zaviti, da le ne bi tebe srečale!

Sorodne novice