Magazin > VIP
9110 ogledov

Manca Špik: Njeni prihranki kopnijo, mora se znajti, njo pa zaradi tega pribijajo na križ

Manca Špik Saša Despot
Manca Špik objavila iskren zapis.

Umetniki so v zadnjem letu zaradi koronavirusa trpeli. Gledališča so zaprta, pevci ne smejo na oder.

Da prihranki hitro kopnijo, je priznala tudi pevka Manca Špik, ki so jo njeni sledilci, potem ko je objavila oglas za neki "simbiotični" napitek, zaradi tega skoraj pribili na križ. "No, pa si se pustila ponucat za reklamo," "Dobro, da je korona, drugače ne bi imela pozornosti" sta le dva komentarja razočaranih sledilcev.

Pevka jim je odgovorila v daljšem zapisu.

"Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo ... In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu 100-odstotno zaupam! Nekateri od vas pa me zaradi tega skoraj pribijete na križ ... Pravite mi, da sem se prodala za drobiž ... Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo ... Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino!“ je zapisala na družbene omrežju in napovedala, da se bo še naprej borila za prihodnost svoje hčerke.

"Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo. Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji, in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo. Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše ... Verjamem, da bom to lahko storila skupaj z mojimi glasbenimi prijatelji, ki prav tako težko čakajo, upajo na lepši nov dan ... Vsem vam se iz dna srca zahvaljujem za vašo neizčrpno podporo in vam sporočam, da vas imam brezmejno rada!“ je še dodala. 

Komentarjev 10
  • rd2dmk2 21:22 06.maj 2021.

    hm reklamo delajo neki "slavni" estradniki za Tuše, Hoferje in podobno mešetarje. pa da ne omenjam primadone, ki hvali neke super "bonbončke". ok, jim ne branim zasluška, sam naj ti mešetarji kakšen honorar tudi ponudijo ljudem, ki so na zavodu ...prikaži več za zaposlovanje, pa nimajo take sreče kot ga Špik, ali pa g.Lado. in tako kot običajni N.N. osebki primejo za lopato in kramp, pa bi lahko tud ga. Špik za cunjo in metlo. tisto žlobodro - prosto po Iztoku Mlakarju- pa naj kar sama pije-na skrivš.

  • kapibara1 14:47 06.maj 2021.

    Kje pa je Tatko od Lane ? ali nič ne daje ? Ali je v Avstraliji ostal..??

  • zelena19 13:24 06.maj 2021.

    Blišč in beda.