Magazin > VIP
372 ogledov

Mož Britney Spears po prepiru zahteval ločitev

Britney Spears Sam Asghari Profimedia
Zakon je trajal malo več kot eno leto.

Sam Asghari je vložil zahtevo za ločitev, po tem, ko se je soočil z Britney glede govoric o njeni nezvestobi, kar je pripeljalo do velikega prepira. Britney naj bi namigovanja ostro zanikala.

Med njunimi prepiri naj bi bila Britney tudi fizično nasilna do Sama, slišalo naj bi se tudi kričanje. Vse od trenutka, ko Britney več ni bila pod skrbništvom svojega očeta, je njeno vedenje postalo neobvladljivo (pred kratkim je celo pomanjkljivo oblečena plesala ob drogu) in Sam naj tega več ne bi mogel prenašati. Posledično je zapustil njuno skupno prebivališče in začela sta živeti ločeno, piše India Today. 

Britney je najela ugledno ločitveno odvetnico Lauro Wasser, ki je zastopala že Kim Kardashian in Kevina Costnerja. Par, ki je bil skupaj približno 7 let, naj bi težave imel že kar nekaj časa. Januarja smo pisali o tem, kako je v restavraciji v Los Angelesu Britney doživela živčni zlom in začela govoriti v izmišljenem jeziku, Sam pa je po hitrem postopku zapustil restavracijo. Britney ima s plesalcem Kevinom Federlinom dva sinova, Prestona in Jaydna, ki pa še vedno ne govorita s svojo mamo, saj, kot sta pred časom povedala, čakata, da se bo "boljše mentalno počutila". Britney je, kljub temu da je Preston izrazil željo, da ne objavlja njegovih fotografij na spletu, te objavila in sin ji je to močno zameril. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.