Magazin > VIP
7986 ogledov

Video: Vse bolj bizarni posnetki Britney Spears

Britney Spears
1/8
Profimedia
Spet razburila z opolzkim posnetkom.

Britney Spears se ne pusti motiti in še naprej objavlja vroče posnetke. Tokrat je v bikiniju z leopardjim vzorcem pokazala, kako vešča je v plesu ob drogu, ki ga je osvojila zgolj v eni noči. "Pred dvema dnevoma sem dobila ta drog in sinoči sem bila prvič na njem," je zapisala.

Tudi posnetki so razlog, da njena najstniška sinova z njo ne želita rednih stikov in sta se pred nekaj meseci preselila k očetu na Havaje. V bran pa se ji je postavil soprog, ki pravi, da so ti posnetki le izraz njene nove svobode. Novembra 2021 je namreč dosegla pomembno zmago. Po 13 letih je bilo njeno življenje spet v njenih rokah. Kot je znano, je bil njen oče Jamie skrbnik nad njenim premoženjem. Zvlekla ga je pred sodnika, ki je takrat odločil pevki v prid. Cel svet se je z njo veselil, še zlasti njeni oboževalci, ki pa so zanjo sedaj prav tako zaskrbljeni, saj Brit v zadnjem času nase opozarja le še z žgečkljivimi fotografijami.

Mediji so februarja poročali, da prijatelji in družina nekdanje pop princeske Britney Spears pripravlja "intervencijo", saj naj bi bilo njeno obnašanje vse bolj nepredvidljivo. Objavljanje napol golih posnetkov je menda še najmanjša težava ... Britney naj bi zelo neodgovorna ravnala z zdravili. Namesto tablet, ki bi stabilizirali njeno počutje, jemlje snovi, ki stimulirajo njen živčni sistem. "Bojim se, da bi umrla," citirajo vir iz njene bližine.  Da bi se izognili najhujšemu, sta pevkin mož Sam in njen manager takrat najela hišo, v kateri bi bila Brit dva meseca pod strogim nadzorom. Njihov cilj je bil, da jo prepričajo, da potrebuje pomoč. A zvezdnica je izvedela za njihov načrt in intervencija je padla v vodo. Kasneje je pevka te navedbe medijev sicer označila za neresnične.

Komentarjev 4
  • PaPajapopi 14:47 15.avgust 2023.

    Do dve leti nazaj so jo vsi komandirali, nadzirali in poniževali, vse od mladosti. Ker se v mladosti ni znorela, se mora pač sedaj. Tu ni treba biti pameten. Naj uživa v svobodi, dokler se da.

  • johan 09:31 15.avgust 2023.

    milf

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 08:51 15.avgust 2023.

    Ta je fukjena.

Sorodne novice