Magazin > VIP
18924 ogledov

Naša glasbenika skočila v zakon, poroka je bila sanjska!

tim kores, julija veleski Instagram
Žurka na 1000 metrov nadmorske višine.

Kot smo poročali, sta ta konec tedna pred oltar stopila pevec in voditelj Tim Kores in glasbenica Julija Veleski, ki skupaj s Timovo sestro Zalo sestavljala duo De liri. Tim je njun manager.

Sedaj se je oglasil novopečeni mož, ki je na Instagramu zapisal: "Pravijo, da se ženin in nevesta nimata tako fajn na svoji poroki kot ostali ... Bullshit! To je bil eden izmed najboljših, najbolj norih in najlepših dni v najinem življenju! Hvala vam vsem iz srca, da ste del najine zgodbe, bilo je res res nepozabno! Nisva še sploh dojela! Imava srečno, da imava tako super starše, sestre, babice, dedke, tete, strice, sorodnike, mačehe, krušne fotre, instant babice, instant dedke, frende, frendice… HVALA VAM!"

Poročno slavje je potekalo na Pohorju, v restavraciji Restavracija The Woods of Sinic na 1000 metrov nadmorske višine. Med gosti te pravljične poroke so bili tudi znani obrazi - Challe Salle s partnerko, Tanja Kocman in novinar in glasbenik Simon Vadnjal.

Letošnje poletje je bilo zares romantično. Pred nekaj dnevi je večno zvestobo partnerki obljubil Klemen Bučan, poročila pa se je tudi voditeljica Maja Pintarič. In ni še konec. Zmagovalka MasterChefa Sara Rutar se tudi mrzlično pripravlja na svoj veliki dan, ki bo čez nekaj dni!.

 

 

Komentarjev 1
  • andrej084 14:29 04.september 2023.

    Vsaka ločitev se začne s poroko...