Magazin > VIP
55669 ogledov

Slovenija: To je bila estradna poroka leta in mi imamo fotografije!

klemen bučan Osebni arhiv
Voditelj Klemen Bučan se je pretekli konec tedna poročil.

Pretekli konec tedna je radijski in televizijski voditelj Klemen Bučan po večletni zvezi pred ljubljanskim županom večno zvestobo obljubil Lejli Kekić. Par ima štiriletnega sinčka Kasperja, ki je pri poroki seveda odigral pomembno vlogo.

"Sina je bilo treba nekako zaposliti, ima preveč energije in je hotel sodelovati," nam je povedal Klemen in zaupal, da je sinček nesel rože in odprl slovesnost pred prihodom neveste, ki je bila, kot pravi ponosen novopečeni mož, izjemno lepa. "Sodeloval je tudi pri prvem plesu," je še dejal, na vprašanje, kakšni so bili prvi občutki, ko je videl ženo, pa odgovoril: "Občutki ... težko opisati, ker je v tistem trenutku vse tako v zraku in polno čustev, ki jih je težko definirati. Res je bilo lepo, nasmeh sem imel do ušes!"

klemen bučan | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Slavje je potekalo v restavraciji NEBO, kjer so svatom ob polnoči postregli z burekom, in to z razlogom ... "To je bila prva poroka v NEBU in res je bilo sanjsko, prostor je izjemen, tudi osebje, lokacija sredi Ljubljane, zgornje nadstropje in balkon s pogledom na mesto, grad ... Popolno. Njihova vrhunska kulinarika pa ni bila edina poslastica tega večera. Ob polnoči nam je Burek Olimpija prinesel burek za 'polnočni prigrizek'! Za to obstaja razlog. Svojo sedaj ženo sem za prvo obletnico pred desetimi leti peljal na burek. Takrat sem bil malo v krizi in sem imel komaj za burek ... Dobesedno! Zato je pri nama Burek Olimpija v spominu zapisan za vedno."

Klemen in Lejla se medenim tednom ne bosta odpovedala. Najprej jih bosta preživela na grškem otoku Karpatos, za nekaj dni pa bosta v tujino skočila še septembra. "Kakšna Toskana, Ibiza, bova videla, kam naju odnese," nam je za konec še povedal voditelj oddaje Kolo sreče.

Na poroki je bilo tudi nekaj znanih obrazov, med drugim Klemnova sovoditeljica Nataša Naneva. Verjetno je prišel tudi režiser Mitja Okorn, ki se Klemnu lahko zahvali za svojo ženo Anito. Zakaj, preberi TUKAJ.

Paru čestitamo in mu želimo veliko sreče!

klemen bučan | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv


 

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 15:56 26.avgust 2023.

    Upam da se drugo leto ne bosta pa locila, ker je med palcki to sedaj in.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:56 17.avgust 2023.

    V čem je fora, da se po toliko letih skupnega življenja poročiš? pa otrok je star že 4 leta.