Magazin > VIP
1892 ogledov

Naslovnico Playboya prvič v zgodovini krasi gej moški

Hugh Hefner EPA
Kaj pravite?

Spletni vplivnež Bretman Rock je prvi gej moški, ki krasi naslovnico legendarne revije Playboy, piše NBC. Revija je na svojem uradnem Instaliram objavila, kako je videti njihova najnovejše digitalna naslovnica z Bretmanom v glavni vlogi. Vplivnež je poziral v korzetu, hlačnih nogavicah in čevljih s peto ter v metuljčku, belih manšetah in zajčjih ušesih, ki so zaščitni znak Playboyevih zajčic. 

Bretman je tretji moški v zgodovini revije, ki se je samostojno, brez ženske družbe pojavil na naslovnici. Leta 2017 so na ta način počastili pokojnega ustanovitelja revije Hugha Hefnerja, lansko leto pa je digitalno naslovnico krasil glasbenik Bed Bunny

Številni so nad izbiro revije navdušeni. "To je zgodovinsko, absolutno te podpiramo, spremenil si pravila in odprl pot za mnoge druge," se glasijo komentarji na družbenih omrežjih, medtem ko nekateri niso tako navdušeni: "Kam je šel ta svet; zakaj si moški tako želijo biti ženske; to ni, kar je Playboy nekdaj bil; Playboy je bil namenjen hetroseksualnim moškim, slaba odločitev."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Playboy (@playboy)

Bretman je sicer zaslovel s svojimi videi o ličenju. Na Instagramu ima več kot 17 milijonov sledilcev, Time ga je leta 2017 uvrstil med 30 najbolj vplivnih njstnikov, pred dvema letoma je krasil naslovnico Gay Times. Danes ima svojo lepotno znamko, na MTV-ju vodi svoj šov in je aktivist LGBTQ skupnosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice