Magazin > VIP
14941 ogledov

Neee, tej naši zvezdnici nikoli ne bi pripisali že 50 let!

Saša Lendero instagram
Ali je praznovala rojstni dan, kljub temu da je cela Slovenija poplavljena?

Pevka Saša Lendero si je po ločitvi že čisto opomogla. Pred kratkim se je na odre vrnila v vsem svojem sijaju in po dolgem času je izdala tudi novo skladbo, ki pa ni objokovanje preteklih časov, temveč energična pesem, ki stavi na to, da se je vedno vredno česa veseliti. Aprila je priznala naslednje: “Sicer pa sem sestavila vse svoje atome nazaj in ta energija se čuti. Spet sem taka, kot sem bila, polna veselja, radosti in energije.”

6. avgusta je bil za Sašo poseben dan, ta dan je namreč dopolnila 50 let. Sašo smo poklicali in jo vprašali, ali je kljub okoliščinam, ki so prizadele Slovenijo, praznovala. Odgovorila nam je: “Jaz nisem bila v razpoloženju za praznovanje, saj smo bili vsi pod vtisom tega, kar se je dogajalo.” Vendar pa so jo najbližji spodbudili, da je to vseeno mejnik v življenju, ki naj ga praznuje. “Praznovali smo na hitro, v najožjem krogu in to praznovanje je bilo simbolične narave, da so me pospremili v drugo življenjsko obdobje. Vesela sem, da sem se v tem času uspela podružiti, sem pa hkrati žalostna zaradi tega, kar se je zgodilo v Sloveniji.”

Slike s praznovanja si lahko pogledate spodaj:

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • satir 14:59 10.avgust 2023.

    kako da ne...

  • wolfenstein 12:51 10.avgust 2023.

    Pri vseh 368-ih filtrih in obdelavah sleherne fotografije, bi jih tudi Donatelli Versace pripisali 20. Glede na to, da se večina naših "zvezdnic" v zatonu tako dobro drži, je res zanimivo, da velika večina njih nima niti ene neobdelane fotografije.

  • Ender3 12:45 10.avgust 2023.

    Saška se dobro drži, ni ji česa očitat..Za razliko od Hercoga, ki nima kaj po/kazat..