Magazin > VIP
5403 ogledov

Tako bo Saša Lendero obračunala s preteklostjo

saša lendero instagram Instagram
Polna novih načrtov ...

Po tem, ko je prebolela grenko ločitev, se je Saša Lendero na odre vrnila v vsem svojem sijaju. Po dolgem času je izdala tudi novo skladbo, ki pa ni objokovanje preteklih časov, temveč energična pesem, ki stavi na to, da se je vedno vredno česa veseliti. 

"Stavim na novo energijo in v tem stilu je tudi nov komad. Naslov je Ta noč je naša in mi je pisana na kožo. Sporočilo skladbe je, da tudi, kadar nisi v najboljšem življenjskem obdobju, najdeš stvari, ki te radostijo in ti pričarajo nasmeh na obraz. In vedno se jih da najti, ne glede na okoliščine. Seveda pa bom, glede na to, da besedila pišem sama, slej ko prej naredila tudi obračun s preteklim obdobjem in zagotovo prihaja tudi pesem, ki bo namenjena temu," je marca ob izidu nove skladbe za Žurnal24 povedala Saša, aprila pa že priznala: "Sicer pa sem sestavila vse svoje atome nazaj in ta energija se čuti. Spet sem taka, kot sem bila, polna veselja, radosti in energije."

Ni skrivnost, da ji je poleg glasbe v težkih trenutkih najbolj pomagala podpora družine in prijateljev, morda tudi nove simpatije, kot smo že poročali. Očitno je vse to zaleglo, saj Saša svojo novo energijo že širi med oboževalce in jih razveseljuje po odrih širom Slovenije. Nedavno je nastopila na nepozabni zabavi Gremo v Hribe, ki se je letos odvijala na Lisci, te dni pa je na Instagramu oboževalce že povabila na eno izmed veselic, na kateri bo prepevala v družbi glasbenih prijateljev. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 15:07 18.avgust 2023.

    Ja, ja udri brigu na veselje !!!!! Sicer pa imam teh ''novic'' od Saške že pun k...c!!!!!

  • Celofiz 09:31 24.junij 2023.

    Koga, za Božjo, voljo pa to briga????

  • Grof 08:35 24.junij 2023.

    Poba se obnaša kot otrok, pred Saško, prišel bo trenutek, ko ji bo padal na kolena, brco v rit mulcu, da …….

Sorodne novice