Magazin > VIP
150534 ogledov

Vir razkril, zakaj naj bi se Saška Lendero in Miha v resnici razšla

saša lendero, miha hercog Instagram
Če to drži, je zgodba zelo žalostna.

Na naše uredništvo se je obrnil anonimni vir, ki trdi, da je skupni prijatelj Saše Lendero in Mihe Hercoga. Razkril je, da je vsem v družbi prekipelo, ker mediji pišemo, da je Saška prva, ki si je našla novo ljubezen, čeprav naj bi bila zgodba povsem drugačna. 

"Miha je v resni zvezi z gospodično Tadejo, pred njo pa je imel že tri zveze od maja 2022, ko sta se s Sašo razšla," nam je zaupal vir, ki trdi, da je razlog za njun razhod Mihova nezvestoba. "Počil mi je živec, da vsi pišejo, kako ima Saša novega in da si je ona prva privoščila novega partnerja, kar ni res. Vsi smo to skrivali, Saša je skrivala zaradi hčerke, cela družba pa zaradi Saše," je še dejal in dodal, da Saši vsi okoli nje želijo najboljše. "Vsem se zdi, da bi bil že čas, da sama pove, da se ji dela velika krivica," še pravi.

Ali to drži, smo preverili pri Mihi, ki je povedal: "Ne drži, Tadeja je prijateljica, še vedno sem samski. Kaj vse sem že slišal, zakaj sva šla narazen, samo smejim se temu. Tudi to, da so me dobili z mladoletnikom in da sem gej. Ne drži, da sem bil nezvest, mah kje pa, nihče ni bil nezvest. So bili drugi razlogi, o katerih pa ne bi."

Za komentar smo poklicali tudi Sašo. "Ne želim komentirati in ničesar pogrevati za nazaj, povem lahko le, da je Miha krasen očka in da sva v lepem odnosu. Glede svojih prihodnjih odnosov, ki si jih bom ustvarjala ali si jih ustvarjam, pa tudi ne želim komentirati, dokler ne bo za to pravi čas," je povedala za Žurnal24. 

To pa je lepotica, s katero naj bi bil v zvezi Miha

Gre za mlado podjetnico, ki vodi Tadejin svet joge. Poznavalci domačih tračev jo že poznajo, saj je Tadeja zelo dobra prijateljica z bivšim fantom Špele Grošelj, Gregorjem Kirschem. Povezovali so tudi njiju, a je Gregor takrat povedal, da je med njima le prijateljstvo. 

A očitno je le prijateljstvo tudi med Tadejo in Miho, kot sta nam povedala oba. "To so le govorice, z Miho se poznava, vsi trije z Gregorjem smo prijatelji, zelo dobri. Pika. Tudi poslovno sodelujemo med seboj. Oba sta fantastični osebi in hvaležna sem, da sta prišla v moje življenje," je za Žurnal24 povedala Tadeja. Podobno pa je povedal tudi Miha.

Miha Hercog | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • Herkules 14:28 06.junij 2023.

    Končno je javno priznal, da je umobolni buzerant. Umobolni toplovodar Galunić ga že zalezuje!

  • Avatar lopov
    lopov 08:17 04.junij 2023.

    BORDEL SLAVNIH KO IMAJO VSEGA PREVEČ

  • wolfenstein 21:19 01.junij 2023.

    Vaš anonimni vir je očitno nekdo, ki je leta skrivaj onaniral na Saškine posterje in sedaj misli, da mu je pot do nje odprta.

Sorodne novice