Magazin > VIP
4158 ogledov

Foto: Gregor Kirsch v družbi simpatične temnolaske

Gregor Kirsch instagram
Zagotavlja, da med njima ni nič več kot res dobro prijateljstvo

Gregor Kirsch je pred kratkim na Instagramu delil fotografijo, na kateri je v družbi simpatične temnolaske. Poleg fotografije je zapisal: "Zadnje čase bi kar vsi k meni na kavo hodili. Ta kavni aparat dela čudeže." Zanimalo nas je, ali je temnolaska prišla k njemu res samo na kavo, ali se morda med njima plete kaj več. Za zurnal24.si je Gregor prijazno pojasnil, da ima precej prijateljic, a da si ljudje prijateljstvo kaj hitro lahko predstavljajo napačno. "S Tadejo, ki je na fotografiji, sva se pred leti spoznala na nekem projektu. Res sva prijatelja, in to dobra," nam pojasni.

Ženska, starost Magazin Je normalno, da se možu ne da več? Sva kot brat in sestra! moški računalnik Pozor Zdravje Strokovnjak: "Pornografske vsebine spremenijo človeške možgane"

Gregor, ki se je ravnokar vrnil iz Mehike, še vedno uživa samski stas. Letos si je privoščil kar nekaj popotovanj, saj je bil spomladi pet tednov v Argentini, nato je obiskal Švico, kasneje pa skočil še malo v sosednjo Italijo. Trenutno se posveča predvsem svoji trgovini Proteini.si shop v Radovljici, predava o zdravem načinu življenja, poleg tega pa oddaja tudi apartma na Bledu ter skrbi za zadovoljstvo svojih strank. "Ob vsem tem delu se prileže tudi kava s Tadejo, ki ji dela tudi ne manjka, saj ima Tadejin svet joge, ki mu posveča dobršen del svojega časa," v smehu doda.

Od leta 2006 se rad prelevi tudi v Božička, čigar kostum je pred leti kupil v Ameriki. Kot Božiček z obiskom rad preseneti otroke svojih prijateljev in jim s tem še dodatno polepša praznična doživetja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirsch (@gregorkirsch)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.